Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččina čalamáda

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

18. 7. 2011 19:24

Suroviny

Porce: 2 třílitrové láhve

Nutriční hodnoty

Energie2 630 kJ / 629 kcal
Bílkoviny22,00 g
Tuky3,40 g
Vláknina75,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy110,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

18. 7. 2011 19:37

Já jsem vždycky čalamádu jenom zavařovala,ale tohle se mi líbí,může se ujídat podle libosti.:-)):-p. Já dávám ještě papriky:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čalamáda z okurek calamada ze zelenych rajcat calamada čalamada z rajčat paprik čalamáda recept calamada z rajcat a paprik čalamáda z rajčat lák na čalamadu zelena rajčata čalamada čalamáda z paprik a rajčat čalamáda z okurek a rajčat čálamáda se zelenými rajčaty čalamáda s rajčaty zelena rajcata-calamada čalamada se zelených rajčat čalamáda bez zavařování recept na čalamadu čalamáda z rajčat paprik okurek a cibule čalamáda zelená rajčata recept čalamáda

Suroviny: cibule, okurka čerstvá, deko

TopRecepty.cz

Babiččina čalamáda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g7PZ