Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,23 g |
| Tuky | 45,28 g |
| Vláknina | 41,29 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 855 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 33,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkový guláš s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwJK
Moje poznámka
Hříbkový guláš s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwJK
Nejnovější recepty
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 6 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 8 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 19 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 2 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 3 hodinami
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 5 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 5 hodinami
Tématické fráze:
gulas z hribu,
kudluvfotoatlashub,
hribkovy gulas s bramborem,
hříbkový krém recept,
guláš s hřibů,
bezchybičky,
houbový guláš s fazolkama,
houbový guláš s fazokami,
houbový guláš s fazolkami,
hříbkový krém,
slovo masiko,
guláš s fazolkami,
hribkovy oleje recept,
bramborový guláš s fazolkami,
lahůdkový hříbeček,
gulš žampionový,
recepty na hripkovy guláš,
gulas z zfazolkami,
gulaš s houbami a fazoli,
fazolový guláš s hřiby
Suroviny:
houba hřib,
fazolky zelené,
slanina,
cibulka jarní,
paprika sušená uzená,
paprika sušená sladká,
mouka,
rozmarýn,
vývar masový,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (31)
Vypadá to úžasně
A máme zas podobné chute, teda skoro...
Jani R., jj - hřib smrkový, lidově pravák
http://kudluvfotoatlashub.blog.cz/1002/hrib-smrkov...
Díky