Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,23 g |
Tuky | 45,28 g |
Vláknina | 41,29 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 33,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkový guláš s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwJK
Moje poznámka
Hříbkový guláš s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwJK
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 9 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 9 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 25 minutami
Banánová bábovka
Noumik před 1 hodinou
Rybízový sirup
gasli před 1 hodinou
Houskové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Koprová omáčka s hovězím masem
Ashelin před 2 hodinami
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 4 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 4 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 5 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 5 hodinami
Tématické fráze:
gulas z hribu,
kudluvfotoatlashub,
hribkovy gulas s bramborem,
hříbkový krém recept,
guláš s hřibů,
bezchybičky,
houbový guláš s fazolkama,
houbový guláš s fazokami,
houbový guláš s fazolkami,
hříbkový krém,
slovo masiko,
guláš s fazolkami,
hribkovy oleje recept,
bramborový guláš s fazolkami,
lahůdkový hříbeček,
gulš žampionový,
recepty na hripkovy guláš,
gulas z zfazolkami,
gulaš s houbami a fazoli,
fazolový guláš s hřiby
Suroviny:
houba hřib,
fazolky zelené,
slanina,
cibulka jarní,
paprika sušená uzená,
paprika sušená sladká,
mouka,
rozmarýn,
vývar,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (31)
Vypadá to úžasně
A máme zas podobné chute, teda skoro...
Jani R., jj - hřib smrkový, lidově pravák
http://kudluvfotoatlashub.blog.cz/1002/hrib-smrkov...
Díky