Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 921 kJ / 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,12 g |
Tuky | 84,72 g |
Vláknina | 20,10 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 30,60 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým knedlíkem a ke každé porci přidáme kousek jater s brusinkami.
Zveřejněno 22. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík cibulář
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgOK
Moje poznámka
Králík cibulář
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgOK
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 12 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 15 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 1 hodinou
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 15 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 15 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 16 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 16 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 16 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 17 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 18 hodinami
Tématické fráze:
jatra z kralika,
cibulář,
králik recepty,
beřovický králík,
kralík,
kralik jatra,
králík recept,
kralici zebra,
pečený králík cibulář,
nejlepší recepty na králíka,
králík s játry,
nejlepší recept na králíka,
králík játra recept,
recept králik,
jatra z kralíka recepty,
kralík domácí,
játra z králíka recept,
králík žebra,
recepty na králika,
recepty z králíka
Suroviny:
králík,
slanina,
cibule,
bobkový list,
tymián,
pepř celý,
sůl,
olej,
zelenina kořenová,
brusinky
Komentáře (15)