Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,98 g |
| Tuky | 9,31 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 640 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 78,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Asi 1,5 cm silná kolečka játrového sýra obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Obalené znovu namočíme do misky s vejcem a ještě jednou ve strouhance. Obalovka je silnější a lépe na sýru drží.
Krok 2: Na pánvičku dáme rozehřát olej, vložíme obalený sýr a z každé strany opékáme zhruba 2+2 minuty do zlatava.
Zveřejněno 2. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový sýr smažený v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE4o
Moje poznámka
Játrový sýr smažený v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE4o
Nejnovější recepty
Omeleta se žampiony
Přidáno před 18 minutami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 13 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové lívance
boomgo před 13 minutami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 1 hodinou
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 14 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 14 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 15 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 15 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 16 hodinami
Tématické fráze:
smazeny jatrovy syr,
trojobal syr,
játrová paštika v trojobalu,
játrový sýr,
obalovaná paštika,
trojobal na sýr,
paštika v trojobalu,
játrový sýr recept,
játrový sýr složení,
recept na játrový sýr,
obalovana jatrova pastika,
trojobal,
obaleny jatrovy syr,
rychlý trojobal,
paštika v pozlatku,
jak obalit sir na smažení,
smazena pastika,
recepty z lanchmitu,
játrový sýr smažený,
syr v trojobalu
Suroviny:
sýr játrový,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
salát ledový,
rajče,
paprika čerstvá žlutá
Komentáře (21)
No, "Přání otcem myšlenky" neboli "Lidé rádi uvěří tomu, čemu uvěřit chtějí", že
Já do použitých surovin vždy píšu ten název,který je uveden na obalu daného výrobku.V tomto případě"játrový sýr"
Ale jinak není problém obalit a usmažit sýr hranatého tvaru,jak píšu v popisku pod fotkou
"Játrový sýr smažený v trojobalu"
No, pamatuji doby, kdy se ještě dbalo na rozdíl mezi
játrovým SÝREM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...
a
játrovým SALÁMEM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...
Je to opravdu taková rychlovka a jak uvádím"pro začátečníky"nenáročné jak o financích,tak o čase
Ještě jednou díky
Také jsem kdysi smíchala játrovou paštiku s kořením,vajíčkem a strouhankou na takové jako by "karbenátky"To osmažit šlo a nebyly špatné,ale paštiku,jako takovou bych asi též neměla odvahu osmahnout
Já jsem to kdysi zkoušela s obyčejnou játrovou paštikou,no to opravdu moc valně nedopadlo