Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané housky

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 10. 2011 10:58

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie320 kJ / 76 kcal
Bílkoviny7,30 g
Tuky4,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 372 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy1,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podávame ako rýchlu večeru, so šalátom a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 10. 2011 13:34

Moc pěkné,super nápad Magdalénko:-K:yes:

magdalenka magdalenka

4. 10. 2011 13:09

1974andrea: "dáme piecť do chrumkava"
toto bolo v texte od začiatku, len tam nebolo nič o teplote a čase.;-)

zizala zizala (moderátorka)

4. 10. 2011 12:54

magdalenka: taky už si vybírám. Uzeninu jím málokdy a došla jsem k poznání, že raději dopřeju rodině občas menší množství něčeho kvalitního než obden levné salámy :-8;-)

1974andrea 1974andrea

4. 10. 2011 12:51

magdalenka:To samozřejmě ano, ale v textu nebylo nic o pečení pouze o plnění. Tak aby tomu všichni dobře rozumněli, i ti nezkušení, víš:-K

magdalenka magdalenka

4. 10. 2011 12:49

1974andrea: neviem, som myslela, že ak žemľu naplním a dám do rúry na chvíľu zapiecť, že to je zapekanie...:-O

1974andrea 1974andrea

4. 10. 2011 12:44

magdalenka:Jasně, já jen že to jsou zapékané housky a o zapékání tam není řeč;-):-D

magdalenka magdalenka

4. 10. 2011 12:44

zizala: tá klobása je podobná čabajke...tie lacné mi nechutia.

magdalenka magdalenka

4. 10. 2011 12:41

1974andrea:dopíšem hore do rec., ok?

zizala zizala (moderátorka)

4. 10. 2011 12:41

Já bych to viděla s čabajčičkou :-p:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

4. 10. 2011 12:39

A na kolik stupňů a jak dlouho se to má zapékat? Na 180C stačí 15min. ?

magdalenka magdalenka

4. 10. 2011 12:39

Jana Remkova: Tej klobásy tam nemusí byť veľa, stačí kúsok voňavej, syr môžeš aj nastrúhať. Množstvá v recepte len tipujem - som krájala a ďobala...;-)

magdalenka magdalenka

4. 10. 2011 12:36

svaťka: v pohode, nevidím dôvod na urážanie. Klobása je normálne z obchodu, silno papriková, korenená, ocesnakovaná, vyúdená dymom, voňavá. Jedna z vecí, pre ktoré nemôžem byť vegetarián...

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 10. 2011 12:19

Bože..asi mne trefí šlak a půjdu koupit nějakou drahou klobásu a housky:-(. Magdi, to je vychytanééé! Super!!!! Ukládám!! Tohle se zdá být obyčejný recept, skoro bych ho přehlídla, až jsem viděla ty vydlabané vnitřky..hmm,:-* to musím zkusit! Pořád si říkám, že ty postupy nemají chybu!:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

4. 10. 2011 12:19

Koukám, že jsme včera večer obě zapékaly:-D, rychlovky občas bodují i u nás. Tvoje náplň bude moc dobrá, bezva tip:-p:yes:

jirholu jirholu

4. 10. 2011 11:24

Moc pěkné a jistě i chutné :-p;-) +:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapecene housky zapečená houska zapečene housky housky housky v remosce recept na housky plněná houska zapečená zapečená houska se sýrem housky z remosky houska se salámem zapečená housky zapečené žemle zapečené housky na grilu zapečené housky se salámem zapekane zemle plněné a zapečené housky plněné zapečené housky zapečené plněné housky recept housky sladké zapekané housky

Suroviny: houska, klobása pikantní, sýr tvrdý, smetana zakysaná, sůl, koření,

TopRecepty.cz

Zapékané housky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rM2L

Naposledy jste si prohlédli