Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 083 kJ / 2 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,64 g |
Tuky | 39,30 g |
Vláknina | 30,90 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 453 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 384,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečná buchta raz dva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO0y
Moje poznámka
Jablečná buchta raz dva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO0y
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
jablečná buchta,
babiččina jablečná buchta,
buchta s jablky,
jablečná buchta s ořechy,
buchta raz dva,
jablečné buchty,
míchaná buchta,
babicciny jablecne buchty,
koláč raz dva,
jablečná buchta bez oleje,
jablečná buchta bez pečení,
recept jablecna buchta,
babiččiny buchty jablecna,
jablečná buchta s rozinkami,
buchta raz dva tři,
míchaná buchta s jablky,
jablecna buchta raz dva,
babičina buchta s jablky,
babiččina jablečná buchta s jablky,
buchty s jablky
Suroviny:
jablko,
vejce,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
olej,
cukr skořice,
čokoláda
Komentáře (6)