Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí plátky s příchutí "Znojma"

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

31. 10. 2011 20:26

Suroviny pro 1

1

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 623 kJ / 866 kcal
Bílkoviny6,84 g
Tuky86,19 g
Vláknina7,15 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,02 g
Sůl5,11 g
Sacharidy13,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáme papiňák (tlakový hrnec), děláme ve větším kastrolu, postup je stejný, jen dobu dušení protáhneme na 25 minut.

Omáčka má chuť jako u Znojemské hovězí pečeně, je chutná a pikantní, jen místo hovězího masa, které je celkem drahé, máme drůbeží a pochutnáme si skoro stejně:-) Já jsem si vykostila kuřecí stehna a kosti s odřezky a kůží jsem použila na polévku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 11. 2011 10:03

Dana61::-DDanuš to je opravdu trefný název;-):yes:
Andri já jsem měla nachystaný jogurt do závěru,ale omáčka byla moc dobrá,chutě vyrovnané,tak jsem ho už nedávala.Jsme omáčkoví:-p
Bibinko my také musíme mít šťávy,nebo omáčky plný talíř:-*:-))
Děkuji všem :-K:-K

1974andrea 1974andrea

1. 11. 2011 09:39

Jé Aničko, přesně tohle doma taky vařím, ze stehenních plátků, mám je na omáčky ráda, jsou takové šťavnatější a měkčí. Někdy zjemním smetanou někdy nechám, ať to má po hořčici říz:-)):yes:

Dana61

1. 11. 2011 09:21

Aničko zase báječné papání:-D:yes: a krásný název - já tomu říkám šup do hrnce:-p

Bahula Bahula

31. 10. 2011 23:00

Vděčná klasika, pěkný rcp:-p:-K:yes:+

Bibinka Bibinka

31. 10. 2011 22:54

Anna Kocikova: Aničko, bezvadný, to se ti povedlo a hodně šťávičky-omáčky a to my rádi a fotka pěkná a jedlá:-p, prostě polévky, omáčky a všechno šťavnaté i sladké milujeme:yes: Dávám ti 8.bod:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 10. 2011 21:13

Moc jste mě potěšili milými komentáři;-)děkuji:-K:yes:
Ivuš-nepřeháněj;-):-8budu se stydět:-8Přes polévky a omáčky jsou tady jiní machří;-)ale potěšila jsi mě:-*

mysulka mysulka

31. 10. 2011 21:01

:-p:yes: moc pěkné:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

31. 10. 2011 20:54

Aničko, ty jsi polévková a omáčková královna, jinak Tě už podle obrázečkú i poznám, už říkám, jo, to je určitě Anička, :yes:

vseumel

31. 10. 2011 20:54

to je taky povedené :yes::-))

xanny

31. 10. 2011 20:39

Před chvílí jsem se vrátila ze Znojma - hladná jako vlk ;-). Škoda, že mě to nečekalo na talíři :-p, hned bych si dala :-D:yes::yes::yes:posílám bod :yes:

zuzinecka zuzinecka

31. 10. 2011 20:36

Hned bych se do toho pustila :-) První bodík letí:yes::-K:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: kureci platky kuřecí plátek na španělský způsob kuřecí platek kuřeci platky recepty kureci platek z ryzi kuřecí plátky po znojemsku kuřecí plátek na vodě kuřecí plátek recepty prirodni kureci rizek znojemsky kuřecí plátek krůtí plátek po znojemsku hovězí plátky znojmo znojemská s lečem znojmo z kuřecího masa kuřecí plátky recept kureci recepty obrázky kuřecí plátky kuřecí na platky kurec omackai znojmo recept ze znojma

Suroviny: maso kuřecí, slanina gazdovská, cibule, mrkev, okurky sterilované, pepř, bujón slepičí, hořčice plnotučná, mouka hladká, olej, sůl, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Kuřecí plátky s příchutí "Znojma"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GQK8