Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 769 kJ / 662 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,34 g |
| Tuky | 7,85 g |
| Vláknina | 16,36 g |
| Cholesterol | 121 mg |
| Sodík | 201 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 77,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí nudličky s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0X1K
Moje poznámka
Kuřecí nudličky s kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0X1K
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 17 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 18 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 19 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 11 minutami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Darwin před 2 hodinami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 2 hodinami
Klobásníky
Krista56 před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 4 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 4 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí s kapustou,
kuřecí prsa s kapustou,
kuřecí maso s kapustou,
kapusta s kuřecím masem,
vepřové nudličky s kapustou,
kruti nudlicky s kapustou,
recepty s kapustou,
dušená kapusta s drůbeží masem,
kuřecí maso s kapustičkama,
kureci kousky s kapustou,
krůtí maso s kapustou,
kuřecí nudličky recepty,
kuřecí maso kapusta,
kuřecí s s kapustou,
dušená kapusta s kuřecím masem,
veprove nudlicky na kapuste,
kuřecí na kapustě,
kapusta a kuřecí maso,
kureci kapusta,
kruti s kapustou
Suroviny:
prsa kuřecí,
kapusta,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
česnek,
olej,
mouka hladká,
brambory
Komentáře (21)