Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 672 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,96 g |
Tuky | 30,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 17,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na kmínu s Pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DJMx
Moje poznámka
Králík na kmínu s Pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DJMx
Nejnovější recepty
Dědova kulajda
Přidáno před 33 minutami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 1 hodinou
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 10 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 10 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Prosedlá buchta s tvarohem
káťa před 26 minutami
Francouzské brambory
JanaMo před 27 minutami
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 1 hodinou
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
bonkova před 2 hodinami
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 2 hodinami
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka se smaženými vejci a koprem
ZboSy před 6 hodinami
Tématické fráze:
králík recepty,
kralik na kmine,
kralik na kminu,
recepty na králíka,
králík na kmine recepty,
recepty kralík na kmíně,
nalozeni kralika,
naporcováný králík,
jak špikovat králíka,
recepty z kralika,
kralík na na kmíně,
králík na kmine,
králík na kmíně se zelím,
recept s pancettou,
králík s pančettou a mrkvi,
králík na kmíně a medu,
pečené maso s pancettou,
spikovani kurete,
kuře po sečuánsku,
koření na králíka
Suroviny:
králík,
pancetta,
kmín celý,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
cibule,
bobkový list
Komentáře (10)
pri tomto recepte oceňujem hlavne to že ste chuť králičieho mäsa nesprznil odpadom typu Koření na králika, vegeta, jíška a iné patvary a pachute.