Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 842 kJ / 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 26,05 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 91,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karobový koláč pro 2 osoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y05O
Moje poznámka
Karobový koláč pro 2 osoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y05O
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 5 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 5 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
karoba,
pečeme z karobu,
co je karoba,
karobový perník,
karob recepty,
karoba co to je,
broskvový koláč pro 2 osoby,
karobovy dort,
recepty pro dvě osoby,
karobový,
co je to karoba,
recepty pro 2. osoby,
zobrazit strom karobu,
pečeme pro dvě osoby,
karoba jídlo,
karobova buchta vegan,
carobovy dort,
pečeme pro dvě osoby,
recept pro dvě osoby,
peceme pro 2 osoby recepty
Suroviny:
mouka hladká,
karob,
cukr třtinový,
olej,
mléko sojové,
jahodová marmeláda,
prášek do pečiva
Komentáře (8)
Ja som koláč z karobu (po slovensky svätojánsky chlieb, rastie to na stromoch napríklad v Chorvátsku pri mori v strukoch podobných fazuli) jedla prvýkrát minulý týždeň a je to výborné! Je to nasladlé, jedla som to ako 12-ročné dieťa priamo tie struky zo stromu. Už som si to aj kúpila - vo forme mletého prášku, dnes idem piecť koláč.