Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 842 kJ / 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,50 g |
| Tuky | 26,05 g |
| Vláknina | 14,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 108 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 91,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karobový koláč pro 2 osoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y05O
Moje poznámka
Karobový koláč pro 2 osoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y05O
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 5 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 7 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 8 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 9 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 31 minutami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 32 minutami
Vosí hnízda
RNiklova před 47 minutami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 49 minutami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 54 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
H33inrich před 1 hodinou
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 1 hodinou
Babiččina čočková polévka
pesmax před 2 hodinami
Tématické fráze:
karoba,
pečeme z karobu,
co je karoba,
karobový perník,
karob recepty,
karoba co to je,
broskvový koláč pro 2 osoby,
karobovy dort,
recepty pro dvě osoby,
karobový,
co je to karoba,
recepty pro 2. osoby,
zobrazit strom karobu,
pečeme pro dvě osoby,
karoba jídlo,
karobova buchta vegan,
carobovy dort,
pečeme pro dvě osoby,
recept pro dvě osoby,
peceme pro 2 osoby recepty
Suroviny:
mouka hladká,
karob,
cukr třtinový,
olej,
mléko sojové,
jahodová marmeláda,
prášek do pečiva
Komentáře (8)
Ja som koláč z karobu (po slovensky svätojánsky chlieb, rastie to na stromoch napríklad v Chorvátsku pri mori v strukoch podobných fazuli) jedla prvýkrát minulý týždeň a je to výborné! Je to nasladlé, jedla som to ako 12-ročné dieťa priamo tie struky zo stromu. Už som si to aj kúpila - vo forme mletého prášku, dnes idem piecť koláč.