Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 842 kJ / 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,50 g |
| Tuky | 26,05 g |
| Vláknina | 14,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 108 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 91,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karobový koláč pro 2 osoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y05O
Moje poznámka
Karobový koláč pro 2 osoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y05O
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 2 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 6 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 5 minutami
Tiramisu od Itala
Chasti před 11 minutami
Krupicová kaše
Lida.Rose před 42 minutami
Romadurová pomazánka
kulaslf před 1 hodinou
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 1 hodinou
Indická čočka s batáty
micurka před 4 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 5 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 7 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 7 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 7 hodinami
Tématické fráze:
karoba,
pečeme z karobu,
co je karoba,
karobový perník,
karob recepty,
karoba co to je,
broskvový koláč pro 2 osoby,
karobovy dort,
recepty pro dvě osoby,
karobový,
co je to karoba,
recepty pro 2. osoby,
zobrazit strom karobu,
pečeme pro dvě osoby,
karoba jídlo,
karobova buchta vegan,
carobovy dort,
pečeme pro dvě osoby,
recept pro dvě osoby,
peceme pro 2 osoby recepty
Suroviny:
mouka hladká,
karob,
cukr třtinový,
olej,
mléko sojové,
jahodová marmeláda,
prášek do pečiva
Komentáře (8)
Ja som koláč z karobu (po slovensky svätojánsky chlieb, rastie to na stromoch napríklad v Chorvátsku pri mori v strukoch podobných fazuli) jedla prvýkrát minulý týždeň a je to výborné! Je to nasladlé, jedla som to ako 12-ročné dieťa priamo tie struky zo stromu. Už som si to aj kúpila - vo forme mletého prášku, dnes idem piecť koláč.