Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 606 kJ / 1 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,99 g |
Tuky | 54,84 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 29,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oq6R
Moje poznámka
Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oq6R
Nejnovější recepty
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 1 hodinou
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 14 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 40 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 1 hodinou
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 11 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 12 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 13 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 14 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 14 hodinami
Salát ze salátových okurek
alan.h před 14 hodinami
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 16 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 17 hodinami
Tématické fráze:
telecí plecko recept,
telecí plecko,
telecí plecko recepty,
telecí na tymiánu,
italské těstoviny trottole,
pečená telecí plec,
telecí po francouzsku,
recepty telecí plecko,
co uvařit z telecí vepřové plece,
pečené telecí plecko,
vepřové plecko po francouzsku,
jelení plecko, tymián,
plecko na tymiánu,
dobry plecko na paprice,
pečená telecí plec po francouzsku,
plec na paprice,
telecí italské,
trottole,
recepty na teleci plecko,
telecí recepty plecko
Suroviny:
plecko telecí,
bujón hovězí,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
cibule,
protlak rajčatový,
okurky sterilované,
chilli paprika sušená,
petržel,
tymián,
olej,
koňak,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (11)