Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 167 kJ / 1 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,22 g |
Tuky | 55,24 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 719 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 261,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchaný tvarožník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QqV
Moje poznámka
Nadýchaný tvarožník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QqV
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s tvarohem
habis před 11 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 26 minutami
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 49 minutami
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 1 hodinou
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 2 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 3 hodinami
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
tvarožník,
tvaroznik recept,
recept na tvarožník,
tvarožník s ovocem,
tvarožník recepty,
recepty tvaroznik,
recept tvarožník,
nejlepší tvarožník,
buchta tvaroznik,
tvarožnik bez mouky,
tvaroznik na plech,
recepty na tvarožník,
vynikajici tvaroznik,
výborný tvarožník,
tvaroznik top recepty,
tvarožník buchta,
luxusní tvarožník,
tvaroznik z domácí pekárny,
tvaroznik s krupičkou,
tvarožnik-recept
Suroviny:
tvaroh měkký,
cukr,
vejce,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
sůl,
máslo
Komentáře (28)
Vynikající, děkuji za recept.
zizala:
rebeka: Určitě to můžeš dát i do menších formiček, ale doba pečení bude asi trochu jina
danielle72: