Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

25. 4. 2012 16:01

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 052 kJ / 969 kcal
Bílkoviny66,60 g
Tuky11,95 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,94 g
Sacharidy143,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Šmakoun je zdravá alternativa masa. Jedná se o bílkovinnou hmotu z čistých vaječných bílků, která je schopná vhodně doplnit nebo zcela nahradit tradiční maso. K tomu má šmakoun podstatně výhodnější nutriční hodnoty.

• tuk 0 %

• cholesterol 0 %

• sacharidy 0%

• bílkovina 66% v sušině

• energetická hodnota 220 kJ

• energetická hodnota 220 kJ

• neobsahuje lepek

http://www.smakoun.eu/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

26. 4. 2012 08:25

Ladi, ten šmakoun bude dobře ochucený:-p:yes:, ale v kombinaci s těmi špagetami se mi to zdá takové suché, bez šťávy;-)

danielle72 danielle72

25. 4. 2012 19:30

A mně se to líbí moc:yes:;-) +3. Hláškami nějaké Katlie, která má jiný názor, bych se nezneklidňovala. Zatím sem nevložila žádný recept, ale už se těším, až se tak stane, abych viděla, jak se vaří na úrovni :-*

tejaja tejaja

25. 4. 2012 18:41

Šmakoun máme veľmi radi, chutí nám, na každý spôsob ;-) ;-):yes:

spagetka spagetka

25. 4. 2012 16:33

petram: petru, dík,:-K ale ne z krabičky, nýbrž informace z webovek, tady z té - mrkni - http://www.bio-life.cz/clanky/zdrave-potraviny/pos...
a máš pravdu:yes::yes:, nenapadlo mě zkoumat, jak se tyto látky liší, i když jsem taky na to podle názvu mohla přijít - http://cz.withoutgluten.eu/lepek, já to z toho receptu vymažu třebat ten gluten ;-):-D:yes:

petram petram

25. 4. 2012 16:19

Takhle ochucený šmakoun musí být moc dobrý. Jen maličká připomínka - lepek a gluten jsou jedno a to samé, takže stačí uvést jedno. Vím, že jsi to určitě opisovala z krabičky, nedávno si toho všimla sestra a společně jsem se bavily tím, jak ten lepek pro jistotu zjišťují dvakrát ;-)

katlie

25. 4. 2012 16:14

Jej, to vypadá nevábně. Možná je to dobré, ale moc to nevypadá dobře, asi bych do toho nešla.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šmakoun recepty smakoun.eu recepty ze šmakouna šmakou šmakoum recepty šmakoun bez lepku sladký šmakoun recepty zapečené těstoviny se šmakounem recepty šmakou www smakoun.eu recepty z přírodního šmakouna šmakoun názor sladký šmakoun recept šmakoun ochuceny šmakoun šmakou recept spagety se smakounem recepty šmakoun těstoviny se šmakounem šmakoun hodnoty

Suroviny: šmakoun, těstoviny špagety, hořčice pikantní, koření adžika, koření kari, pepř bílý, bazalka čerstvá, sůl, rajče cherry, sýr smetanový, tuk

TopRecepty.cz

Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kDYJ