Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 107 kJ / 3 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,84 g |
Tuky | 176,65 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 479,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchty Jana z pohádky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ERK
Moje poznámka
Buchty Jana z pohádky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0ERK
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 44 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 2 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 4 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 5 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
buchty z instantního droždí,
povidlové buchty z instantního droždí,
pohadkova buchta,
honza buchty,
jak pripravit povidla do buchet,
pečne buchty,
pohádky,
honzovi na buchty,
instantni drozdi recepty na buchty,
tekuté buchty,
jan buchta,
povidlové buchty z pohadky,
buchta z instantního droždí,
instantni drozdi buchty,
buchty jako z pohádky,
buchty s instatního droždí,
recepty na pohadkove buchty,
pohadkove buchty,
buchty od janci,
honzovy buchty s instantniho drozdí
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
olej slunečnicový,
cukr,
žloutek,
cukr vanilinový,
droždí,
sůl,
povidla švestková
Komentáře (4)