Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava)

4. 1. 2014 15:07

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie19 819 kJ / 4 737 kcal
Bílkoviny195,36 g
Tuky377,69 g
Vláknina46,43 g
Cholesterol 575 mg
Sodík 1,71 g
Sůl3,65 g
Sacharidy115,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Způsob pečení masa tzv. šokem - inspirace kuchař Jamie Oliver a lehce upraveno dle vlastní fantazie :)

Máslová jíška:

http://hobby.idnes.cz/jak-udelat-jisku-do-zasoby-n...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Dana61

16. 1. 2014 14:20

učiněná dobrota:yes::-D já jsem zcela upokojena:-D všechny ingredience mě velmi vyhovují:-p a mladí ať se jdou třeba napást;-)

ivulinka

6. 1. 2014 20:59

Krásně barevný a šťavnatý recept:yes:

jarka skrobakova

5. 1. 2014 19:03

Krásný recept, moc se mi líbí omáčka, :yes::yes::-p:-K

senky

5. 1. 2014 09:02

Mňam:yes::yes: jen vyměním maso:-D:-D k omáčce libovější a bůčínek necháme vychladnout a pěkně na chlebíček:-D:-D Teplý bůček nemůžu:-8

Colombo65

4. 1. 2014 21:58

1974andrea:
Jamie to dělal ze začátku myslím na teplotu 220 st.;-( a netrap se bůčkem, ten na Mauriciusu stejně nebude :-D

1974andrea

4. 1. 2014 21:45

Colombo65:Aha, no tos mi moc nepomohl, já ji otočím na plno i na 360C, když na to přijde:-D To bych z toho měla asi bůčkovej škvarek:-S:-D

Colombo65

4. 1. 2014 21:35

1974andrea:
... u nás v prvohorách v plynové troubě máme plamínek jen dole ;-(a stupně si domýšlíme, takže plný výkon je "volume" doprava:-D

1974andrea

4. 1. 2014 21:15

Otto, co je to na plný výkon trouby, kolik stupňů? A normálně na spodní i horní pečení? Jinak s tou mrkvovou šťávou je to dobrý nápad. Ovšem bůček až tak někdy za měsíc :-D

yanull

4. 1. 2014 19:35

To je ta pravá novoroční dieta, masíčko a zelenina ;-):-):-p:-K +12:yes:

rozmarynaH

4. 1. 2014 16:51

Ta omáčka musí být chutná:-p:-p

zizala

4. 1. 2014 16:39

brontik: :-)):-8 Já jsem vybíravá odmala, to už se sotva změní :-) Tak teda ústupek - z bůčku bych si dala jen tu nádherně vypečenou kůži :-p:yes:

brontik

4. 1. 2014 16:29

zizala:taky jak píše špagetka zkusím s pleckem ;-)

hanes24

4. 1. 2014 16:28

Tož to jo, pro plnoštíhlé ale asi krkovičku ne?:yes::yes::yes:

spagetka

4. 1. 2014 16:10

Já tu mrkvovou omáčku takhle udělám, líbí se mi to, vepřové s mrkví máme rádi. Jen bůček vyměním za plecko nebo krkovičku ;-);-);-)

brontik

4. 1. 2014 16:04

:yes:bůček je výborný:-p


zizalo nesmíš být vybíravá v jídle ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprovy bok peceny pečený veprovy bok pečený veprovy bok pečený vepřový bok recepty pomalu pečený věpřový bok pečený vepřový bok recept pečený bok bůček pomalu a dlouho vepřový bok pečený bok recept pomalu peceny bok pečený vepřový bůček pečení vepřového boku vepřový bok recepty pomalu pečici hrnec jak upeci veprovy bok jak péct vepřový bok věpřový bok recept recepty pečený vepřový bok vepřový pečený bok

Suroviny: bok vepřový, koření vepřová pečeně, karotka, jablko, šťáva mrkvová, vývar zeleninový, jíška máslová, sůl, máslo, cukr, pepř

TopRecepty.cz

Pomalu pečený vepřový bok s karotkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gK89