Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodové řezy Mrož

Oblíbený jahodový nanuk Mrož inspiroval nejednu hospodyňku k vyzkoušení receptu na báječné řezy. Chutnají stejně, proto si milovníci této zmrzliny přijdou na své. Výsledkem je dokonalá pochoutka, kterou musíme ochutnat.

Hodnocení receptu je 5,0 (64×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

21. 5. 2012 15:39

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie24 428 kJ / 5 838 kcal
Bílkoviny73,05 g
Tuky341,05 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 653 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy605,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tereza

3. 7. 2014 16:40

Dobrý den, asi blbá otázka...ale ty pudinky se vaří zvlášť (klasicky s mlékem) a pak se k tomu ty rozmixované jahody přimíchají nebo do rozmixovaných jahod vsypu ty dva jahodové pudinky a to vařím do zhoustnutí? Nějak jsem to z toho receptu nepochopila, děkuji za odpověď.

Šárka

15. 6. 2014 12:56

Opravdu výborné! :-p
Řezy chutnaly celé rodině a jen se po nich zaprášilo :yes:

vaden vaden

13. 6. 2014 20:17

1 dcl přijde do těsta na korpus.

Martina

13. 6. 2014 16:20

...kam přijde to 1 dcl oleje :-? :-?

xjanax

31. 1. 2014 15:50

Buchtička měla veliký úspěch hlavně proto že moc chutnala i mým holčičkám :-K

xjanax

30. 1. 2014 21:00

Ty vypadají dobře! Zítra prubnu, hned si jdu nachystat jahody ;-)

muff

28. 5. 2013 11:44

výborné, nejlepší je náplň:-8 , polevu bych asi udělala trošku jinou, hodně praská, ale nevadí, pro příště.... :yes: děkuji za receptík

Coleta

7. 4. 2013 10:11

¨Vyzkoušeno, mohu jen doporučit. Jsou naprosto výborné a piškotové těsto nemá chybu. Já jsem dala vanilkové pudinky a na chuti to nic neubralo. Rozhodně budu opakovat. Jen doporučuji, kdo bude dělat z mražených jahod (šťouchaných) dát trošku vody, zdálo se mi to, že by to bylo dost tuhé s těmi 2 pudinky, když v jahodách zase tolik šťávy nebylo.

Koubkova Koubkova

27. 6. 2012 12:09

Moc dobrý moučník, jen jsem ubrala cukr, aby se zdůraznila chut jahod:-K

vaden vaden

22. 6. 2012 20:53

na klasický velký plech.

RomyRomanov

22. 6. 2012 15:20

Chci zítra zkoušet a zajímalo by mě, do jak velkého pekáčku řezy vejsou? Děuju za odpověď :-)

branxe

8. 6. 2012 13:55

Jsou dobré,už je peču dlouho.Jen tu náplń dělám z větší dávky. :yes:

bystrouska

5. 6. 2012 18:17

Potřebovala jsem zlikvidovat mražené jahody, tak jsem upekla Mrože:-D. Řezy moc nám chutnaly:-p.Posílám bod :yes:

rebeka rebeka

26. 5. 2012 17:31

hezký řezík:yes::yes: dala bych si.. ke kávičce:-p;-):-):yes::yes:

hudaska1 hudaska1

22. 5. 2012 11:27

Dobrý den, dělám hodně podobně. Okoukala jsem je v Prostřenu a jsou vynikající, hlavně v době jahod :-p
www.iprima.cz/prostreno/recepty/ruzovy-zazrak

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jahodové řezy mrož řezy recept rezy mroz buchta mroz mroz rezy recepty jahody mrozi rezy jahodové recepty recept na mrož řezy jahodový bomba řez mroži řezy recept jahodový řez řez mrož nejlepší jahodové řezy vynikající malinové řezy rezy s jahodami jahodová buchta mrož jahodove rezy recept recept na jahodove rezy jahodove

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, voda, prášek do pečiva, olej, jahody, pudink jahodový, cukr moučkový, máslo, poleva čokoládová, máslo, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Jahodové řezy Mrož

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rB2E