Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 408 kJ / 98 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 0,13 g |
| Vláknina | 2,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččin slaný závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBXr
Moje poznámka
Babiččin slaný závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBXr
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 5 minutami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 11 minutami
Sekaná pečeně
bobnak před 2 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 2 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 2 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 2 hodinami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 2 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 3 hodinami
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 3 hodinami
Tématické fráze:
slaný bramborový závin,
slaný závin,
babiččiny recepty,
bramborovy slany zavin,
babiččin závin,
bramborový závin slaný,
pecene zaviny,
pečený slaný závin,
babiččiny recepty kuře,
zbytek kachny,
slaný velikonoční závin,
brambovy kolače,
babičin slaný závin,
bramborový slany strudl,
co ze zbytku upeceneho kuřete,
hrnkovy slany zavin,
bramborový závin pečený,
jak využít zbytky pečené kachny,
zbytky kachny,
pečený bramborový závin
Suroviny:
kuře,
brambory,
těsto listové,
kmín celý,
sůl,
pepř,
hořčice plnotučná
Komentáře (3)