Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 408 kJ / 98 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Babiččin slaný závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBXr
Moje poznámka
Babiččin slaný závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBXr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 22 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 24 minutami
Čočka na kyselo
el.mencl před 37 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 39 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 13 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 13 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 13 hodinami
Tématické fráze:
slaný bramborový závin,
slaný závin,
babiččiny recepty,
bramborovy slany zavin,
babiččin závin,
bramborový závin slaný,
pecene zaviny,
pečený slaný závin,
babiččiny recepty kuře,
zbytek kachny,
slaný velikonoční závin,
brambovy kolače,
babičin slaný závin,
bramborový slany strudl,
co ze zbytku upeceneho kuřete,
hrnkovy slany zavin,
bramborový závin pečený,
jak využít zbytky pečené kachny,
zbytky kachny,
pečený bramborový závin
Suroviny:
kuře,
brambory,
těsto listové,
kmín celý,
sůl,
pepř,
hořčice plnotučná
Komentáře (2)