Omeleta s hráškem a sýrovým přelivem

Danca Kuchařka: Danca

Doba přípravy: 15 minut 4 porce Bezmasá jídla 3 názory

Suroviny

8 vajec
sterilovaný hrášek - 1 menší plechovka
olej
Podravka
Na přeliv :
mléko
různé sýry ( tavené, Hermelín, Niva...co lednice dá :-) )
hořčice
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vejce rozšleháme, přidáme konzervovaný hrášek a okořeníme Podravkou. Vlijeme na rozpálenou pánev s trochou oleje a smažíme po obou stranách dorůžova (mně se osvědčilo dělat v MT na talíři crisp).

  2. Mezitím dáme ohřát mléko, přidáme sýry a vaříme do zhoustnutí. Množství surovin neuvádím, záleží, kolik omáčky chcete mít. Je lépe dát méně mléka a potom podle konzistence případně přidat.

  3. Ochutíme hořčicí a přelijeme přes upečenou omeletu. Podáváme s chlebem nebo s vařenými brambory a čerstvou zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Omeleta s hráškem a sýrovým přelivem

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Také dělávám,ale bez toho přelivu,který se mi s omeletkou moc líbí:-p+2:yes:
    Rozhodně do těch veder rozumná rychlovka:yes:a né,jako já pitomec dnes u rozpálené trouby:-S:no:;-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    takto se sterilovaným hráškem dělávala omeletu moje maminka:-K děkuju za připomenutí receptu:-*:-K:-)

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty se sterilovaným hráškem brokolice se sýrovým přelivem se syrovym taliřem krůtí plátky se sýrovým přelivem recept krůtí maso na řezané paprice

Zapomněl/a jsem heslo