Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z pangase II.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lejdy

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Pangase osolíme a zprudka osmažíme na pánvi a dáme stranou. Krok 2: V hrnci si uděláme jíšku zalejeme vývarem z kostky, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, sůl, pepř, nové koření, bobkový list a přidáme pangase. Vaříme do změknutí zeleniny. Poté vytáhneme pangase a koření. Krok 3: Pangase rozmačkáme na malé kousky a vrátíme zpět do hrnce. Přidáme zelenou petrželku, dochutíme solí (podravkou) a můžeme podávat.

Zveřejněno 21. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z pangase II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o8mL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka z pangase II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o8mL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

dík

Lejdy: Dole na stránce je kontakt, napíšeš adminům. Udělala jsem to místo Tebe, recept bude odstraněn ;-)

Mám to tu 2x a nevím jak odstranit jeden recept

Tématické fráze:
polévka z pangase, recept na polévku z pangase, poévka z pangase, cinska polevka z pangase

Suroviny:
pangasius, vývar masový, zelenina kořenová, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list,

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu