Postup přípravy
Krok 1: Pangase osolíme a zprudka osmažíme na pánvi a dáme stranou.
Krok 2: V hrnci si uděláme jíšku zalejeme vývarem z kostky, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, sůl, pepř, nové koření, bobkový list a přidáme pangase. Vaříme do změknutí zeleniny. Poté vytáhneme pangase a koření.
Krok 3: Pangase rozmačkáme na malé kousky a vrátíme zpět do hrnce. Přidáme zelenou petrželku, dochutíme solí (podravkou) a můžeme podávat.
Zveřejněno 21. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z pangase II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8mL
Moje poznámka
Polévka z pangase II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8mL
Nejnovější recepty
Utopenci
Přidáno před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem, špenátem sypané parmazánem
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové pracny
Přidáno před 7 hodinami
Cukroví s Nutellou
Přidáno před 17 hodinami
Sušená rajčata naložená v oleji se zeleným pepřem
Přidáno před 20 hodinami
Bramborový salát s cibulovou zálivkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci
doreatha7n před 15 minutami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Kubyszak před 49 minutami
Pravý vepřový guláš
Shnekg před 51 minutami
Přírodní vepřová játra
Stopka před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Paja13 před 3 hodinami
Pórková omáčka
[email protected] před 4 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
Evellinka před 6 hodinami
Vajíčkový salát s tuňákem
Sahula před 7 hodinami
Jelení guláš podle Jirky
Dajvid před 19 hodinami
Tématické fráze:
polévka z pangase,
recept na polévku z pangase,
poévka z pangase,
cinska polevka z pangase
Suroviny:
pangasius,
vývar masový,
zelenina kořenová,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
Komentáře (4)