"Seljodka pod šuboj" - slaneček pod peřinou
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od kamarádky z Litvy, často ho dělávám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2021 20:07
Veronika.Hrozna: Ryba peří nemá, ryba má nanejvýš šupiny.
1. 8. 2014 18:34
Dnes jsem tenhle recept dostala od paní Nataši při čekání na vyšetření u oční lékařky. Přeložila to jako ryba v kožichu a dělá to bez vajec.Seženu slanečka a jdu do tohowww.toprecepty.cz
27. 9. 2012 13:30
Náš tradiční rodinný recept se trochu liší: doporučuji použít klasický talíř, na který vše vrstit, pak vypadá salát skutečně jako dort, což má! Takže nastrouhat na hrubo na struhadle, spodní vrstva ryba, na ní brambory (aby se od ryby prosolili), vejce a mrkev. Červená řepa musí být až nahoře a kolem dokola. Když totiž naneseme majonézu na řepu, tak krásně chytne barvu (po pár hod.v lednici) a seljodka je celá krásně fialová
11. 7. 2012 09:09
Klasika z Ruska - originál má v názve tú šubu, kožuch. Poznám, robievam.
11. 7. 2012 08:31
ksana:Já to znám takhle,myslím,že co kraj,to jiná variace..
10. 7. 2012 23:34
suroviny se musí strouhat na hrubém struhadle
10. 7. 2012 20:10
bestickova:No, když,peřinka ,tak peřinka ! Hlavně když tam uvnitř žádné peří nebude!
10. 7. 2012 19:59
No ja vím,že je to kožich,ale pod peřinou mi přijde trefnějši
10. 7. 2012 19:09
Tahle bašta se mi líbí+3
10. 7. 2012 18:38
Šuba je kožich ! Ale nevadí,rceptík zní dobře.
10. 7. 2012 18:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 7 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 45 minutami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Jak správně vařit červenou řepu. Názorné video ukáže, jak postupovat, aby z řepy zbytečně nevytékala šťáva
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: salat šuba ruský salát šuba ryba v kožichu siljotka ryba pod šuboj slanečci recept slanečci z cukety jak se dělá slaneček slanečci cuketa ala slanecek salát pod šuboj cuketa jako slaneček ryba pod subou slanecci pod perinou slanečky pod peřinou jak se dělají slanečci šuba salát slanečky červená řepa slaneček slanečky recept
Suroviny: brambory, mrkev, slaneček, vejce, majonéza, řepa červená
"Seljodka pod šuboj" - slaneček pod peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yr9M
11 názorů