Postup přípravy
Krok 1: Všechny přísady smícháme dohromady: Koření dáme tolik, kolik chceme, ale aby nebyla čmaja moc tekutá! S pivem opatrně - opravdu jen kapičku!
Zveřejněno 16. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čmaja na grilované párečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XqGA
Moje poznámka
Čmaja na grilované párečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XqGA
Nejnovější recepty
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 1 hodinou
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 28 minutami
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 30 minutami
Uzený guláš
brtna před 53 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 3 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 13 hodinami
Tématické fráze:
čmaja na maso,
čmaja na topinky,
čmaja na grilované žebra,
cmaja na maso recepty,
cmaja pod maso,
zeleninova cmaja,
domaci cmaja,
čmaja kuřecí maso,
čmaja na špagety
Suroviny:
olej,
česnek sušený,
koření grilovací,
pivo světlé
Komentáře (3)