Postup přípravy
Krok 1: Všechny přísady smícháme dohromady: Koření dáme tolik, kolik chceme, ale aby nebyla čmaja moc tekutá! S pivem opatrně - opravdu jen kapičku!
Zveřejněno 16. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čmaja na grilované párečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XqGA
Moje poznámka
Čmaja na grilované párečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XqGA
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 3 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 7 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 7 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 9 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 11 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 11 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 13 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 14 hodinami
Tématické fráze:
čmaja na maso,
čmaja na topinky,
čmaja na grilované žebra,
cmaja na maso recepty,
cmaja pod maso,
zeleninova cmaja,
domaci cmaja,
čmaja kuřecí maso,
čmaja na špagety
Suroviny:
olej,
česnek sušený,
koření grilovací,
pivo světlé
Komentáře (3)