Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žabí stehýnka

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 9. 2012 11:50

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie251 kJ / 60 kcal
Bílkoviny0,94 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Žabí maso je velmi jemné, chuťově mně připomínající kombinaci kuřecího masa a krevet.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

3. 9. 2012 18:33

tejaja:Terezko, ty žáby u nás mají ale ta stehýnka maličká. Tyhle žáby, hlavně na Kubě, se pěstují přímo na maso;-) Ale je pravda, že žabí stehýnka a šneci bývali na talířích dříve v Čechách i na Slovensku častěji.

tejaja tejaja

3. 9. 2012 18:28

Moja babička spomínala, že keď pracovala u grófa, tak to pripravovali žabie stehienka celkom bežne. Proste nachytali žaby...teraz sú u nás ale všetky žaby zákonom chránené, takže ostáva iba dovoz, ale skutočne som nikde žabie stehienka nevidela. ;-)

1974andrea 1974andrea

3. 9. 2012 17:46

medmic:Já už králíka neměla ani nepamatuju, tak tu chuť už jsem za tu dobu asi zapomněla:-D:-))

medmic

3. 9. 2012 17:45

Žabí stehýnka miluju :-D
jen bych je porovnal spíš k šťavnatému králičímu. Bodík

savlinka savlinka

3. 9. 2012 17:22

ANDY:yes::yes::yes::yes:určitě to bude pochoutka..u nás je dělávali v jedné restauraci;-)ráda bych ochutnala:yes::yes::yes:

1974andrea 1974andrea

3. 9. 2012 17:20

Orionko, nezačínej zas:-D:-)):yes:

Lilith-Isa Lilith-Isa

3. 9. 2012 17:20

Vypadá to moc pěkně;-):-) ale jíst bych to asi nemohla...teda pokud by mi nikdo neřek že je to z žab tak možná i jo :-D:-D:-D

jarka skrobakova

3. 9. 2012 17:19

krásně připraveno:yes::yes::-))

spagetka spagetka

3. 9. 2012 17:17

achjo: sorry, cos tím videem jako chtěla říci? jen komentuj, autorka ho nenatočila, takže?????

chocolate chocolate

3. 9. 2012 17:00

Tak jestli i tohle někomu přijde jako kuchařský deníček..:-D
Hezké, nepřeplácané a rozhodně i nezvyklé, myšleno v ČR.

martina

3. 9. 2012 16:22

Jedla jsem je na tento způsob ve Francii a byla přímo famózní hned bych si je dala znova jen je sehnat:-p

yanull yanull

3. 9. 2012 15:37

Žabí stehýnka vidím ještě neupravená poprvé a nikdy jsem je nejedla, ale také netvrdím, že bych je neochutnala. Myslím si, že zda bychom jedli to či ono, je spíše v našich předsudcích než chutích, protože mám za sebou jednu zkušenost z mého mládí, kdy kamarádi donesli do klubovny pekáč s výborným masem a nám holkám tvrdili, že myslivci mají v hospodě pečeného kance. To se odehrálo v pátek a jelikož táta u myslivců byl, tak v neděli mi řekl, že žádného kance nepekli, ale to, co jsme jedli, byl pes. Málem to se mnou seklo, ale co jsem měla dělat a ke všemu ještě po dvou dnech? Budu upřímná, byla to také delikatesa, ale vědomě bych ho už nikdy nepozřela.Stehýnkům posílám 12. bodíka:-p:yes::-K

fb.lib fb.lib

3. 9. 2012 14:22

Žabí masíčko mi připomíná spíše maso z nutrie ale nutrie je chutnější.I když jsem milovník ostrých jídel a i česneku do takovéto delikatesy abych mohl vychutnat tu chuť toho masa bych to nedal.Jinak na ty fotce to vypadá opravdu lákavě.:-K

rebeka rebeka

3. 9. 2012 14:22

:-O:-O taková mladá, a už táák odvážná:-8:-D:-D:-D
no, my, co žabí stehýnka máme dnes a denně:-8:-//:-D:-D:-D, můžeme jen závidět... moc bych si to přála ochutnat.. ty si nepřej, co tu budeš mít za chvíli "pochval", zejména.. zájmena:-8:-D:-D:-D;-)
mě se líbí tvoje kreativita, zručnost, preciznost a v neposlední řadě odvaha to sem vložit;-):-K:-K a zo to vše posílám další bod, i když tohle, bohužel, asi nikdy neochutnám.. nemůžu najít Magduškinu štruchu, natož pak žabu:-//:-(:-D:-D:-D:-D:-D

MajkaM

3. 9. 2012 13:55

Už dávno tomu, co jsem je jedla v trojobalu. Byly výborné.:-p:yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zabi stehinka příprava žabích stehýnek zabi stehna grilovaná žabí stehýnka úprava žabích stehýnek žabí žabí stehýnka příprava žabí maso recept na zabi stehinka žabý stehna žabí stehna recepty žabi stehinka recept prodej žabích stehynek příprava žabích stehen recept na žabí stehna recept zabi stehinka připrava zabi stehynka recepty z žabích stehynek příprava žabých stehýnek pecene zabi stehynka

Suroviny: stehýnka žabí, cibule šalotka, česnek, máslo, víno bílé suché, petrželka zelená, sůl

TopRecepty.cz

Žabí stehýnka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j6Qy