Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 781 kJ / 3 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,25 g |
Tuky | 255,75 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 42,08 g |
Sůl | 113,69 g |
Sacharidy | 188,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová polévka s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AK63
Moje poznámka
Dýňová polévka s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AK63
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Tématické fráze:
dýňová polévka,
dynova polevka s hlivou,
dýňový polévka se slaninou,
dýňová polévka hlíva,
dýňová polévka recept,
dýňová polévka, tymián,
hokaido s liškami,
polévka dýně houby slanina,
dyňová poléva,
recepty dynova s hlivou,
hokaido lišky,
kyselacka z lisek,
dýňová polévka s tymián,
dýňová polévka hokaido se slaninou,
výborná dýňová polévka,
hokaidová poléva,
dýnová polévka sliškami,
kyselačka polévka,
dýně muškátová neloupeme,
dýńová polévka se slaninou
Suroviny:
dýně hokkaido,
brambory,
cibule,
slanina,
houby lišky,
česnek,
tymián,
bujón,
smetana na vaření,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (19)