Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 620 kJ / 3 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,84 g |
Tuky | 271,95 g |
Vláknina | 14,17 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 7,25 g |
Sůl | 17,55 g |
Sacharidy | 152,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXoE
Moje poznámka
Kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXoE
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 3 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 9 minutami
Domácí rizoto
MarketaAn před 30 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
dobrá domácí kyselice,
kyselice recept,
houbova kyselice,
kyselice,
kyselica recept,
dobrá domácí kyselica,
domaci kyselice,
červená kyselice,
kyselica,
recept na kyselicu,
červená kyselice recept,
jak se dělá kyselice,
kyselice s bramborem,
recept kyselica,
domácí kyselica,
červená kyselica,
valašská kyselica červená,
recept kyselice,
kyselica.recept cervena,
kyselice s klobásou
Suroviny:
vývar,
zelí kysané,
kmín drcený,
paprika čerstvá červená,
pepř černý,
bobkový list,
brambory,
klobása,
kosti uzené,
smetana ke šlehání,
jíška,
cukr
Komentáře (9)
Smetany jsem dala míň.
Brambory v zelňačce mají chutnat jinak - prostě stejně jako v jiných polévkách. Ale říkám, jaký si to uděláš, takový to máš...
S receptem mám trochu problém....nedovedu si představit 4 porce kyselice se 2 sklenicemi zelí