Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta Fešák

Velmi oblíbená buchta na plech, kterou zná z dětství téměř každý. Vláčná, nadýchaná, voňavá po kakau a prolitá tvarohovou náplní, přesně jako od maminky. Znát ji můžete i pod názvem prošívaná deka nebo himaláje. Upečenou ji máte raz dva a téměř bez práce.

Hodnocení receptu je 5,0 (102×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

8. 11. 2012 17:54

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie24 428 kJ / 5 839 kcal
Bílkoviny102,30 g
Tuky298,05 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 634 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy673,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jitka

18. 6. 2016 16:38

No je famozni,moc nam vsem chutnal. Dekuji moc.... :yes: :-K

Voláková Helena

25. 4. 2016 11:16

Dobrý den prosím vás jak dlouho a na kolik stupnu do trouby.Moc děkuji.
:-)

Květa Z.

8. 1. 2016 23:51

super recept....děláme často a je opravdu výborný:yes:

Trampampolina

6. 11. 2015 14:27

Skvělý recept...dělala jsem poprvé a parádně se s tím pracovalo. Vypadá báječně a určitě nám bude i chutnat:-K

marie

6. 9. 2015 12:39

přidala jsem více mléka do těsta a tvaroh ředila více mlékem a zadařilo se:-D:-)),zřejmě mám větší hrnečky,ale už to mám najetý tak je to označeno v kuchařce ,velmi jednoduchá a chutná buchta:-K:-p:-K

blanka

18. 8. 2015 13:41

Řekla bych, že mléka je potřeba dát více a to jak do těsta, tak i do tvarohové náplně. Ale jinak O.K.

Tynna

18. 7. 2015 10:52

Už je v troubě :-)) díky za recept:yes:

fajmik

18. 4. 2015 17:52

moc děkuji za inspiraci :) pudink jsem dala banánový a je luxusní.
:yes:

Hrbinka

12. 3. 2015 18:16

Dělala jsem už několikrát, jen dávám o hrnek cukru víc. Je vynikající :-p

Martin b

14. 2. 2015 12:42

BUBAK: Dobrý den. Dodrželi jsem přesně stanovené přísady, ale bohužel po smíchání nám to vytvořilo strašně tuhou hmotu, která by se spíš dala vyválet než "vylít" na plech - jak těsto, tak náplň, na plechu skoro nešly rozestřít, spíš se smýkali po dně plechu. Jak je prosím možné, že to bylo tak tuhé. Děkuji moc za odpověď.

BUBAK BUBAK

22. 11. 2014 14:15

tento recept by na FB asi byl opsán jinak jsem jí dělala je dobrá ale příště dám 2 tvarohy tučný

Alena

17. 10. 2014 23:37

Buchta nám chutná ale je susší,příště dám určitě 2 tvarohy a do nich přidám ještě cukr;-)

Alvap

9. 6. 2014 14:03

nezkoušel někdo na to položit kolečka banánu?? Já to mám teď v troubě a dala jsem raději pouze tři řady... Tak uvidíme...

magdalenka magdalenka

30. 5. 2014 21:55

hanka:prášok...nech sa ti darí!

hanka

30. 5. 2014 21:34

Asi hloupej dotaz, ten pudink uvařit nebo dát jen prášek? Děkuji za radu.

1 2 3 4 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta tvarohová buchta fešák recepty buchty hrnková buchta fešák rychlá buchta fešák tvarohový fešák rezy fesak buchta recept fešak moučník fešák recepty buchta fešák recept tvarohový koláč fešák rychlá a snadná buchta recept fešák koláč fešák rychlá a snadná buchta pudinková tvarohová buchta-fešák buchta recepty recept buchta

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, olej, mléko, kakao, prášek do pečiva, vejce, tvaroh, vejce, pudink vanilkový, mléko, cukr moučkový, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Buchta Fešák

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qLmk