Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 534 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,73 g |
Tuky | 91,53 g |
Vláknina | 49,74 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 7,09 g |
Sůl | 18,39 g |
Sacharidy | 401,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noky v červeném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dmz
Moje poznámka
Noky v červeném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dmz
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 7 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 8 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 10 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 11 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 29 minutami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 34 minutami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 1 hodinou
Lečo
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Plněné pečené batáty
evahy před 2 hodinami
Cikánský řízek
Petulensie před 3 hodinami
Bratislavská buchta
DanaDR před 3 hodinami
Tématické fráze:
noky,
cervene zelí se skořicí,
noky se zelim,
noky k zeli,
co k červenému zeli,
červené zelí recept,
noky recept,
zelí s noky,
jak se vaří noky,
noky s červeným zelím,
noky a zelí,
jak dlouho se vaří noky,
noky do zelí,
jak dlouho se vaří červené zelí,
červené zelí top recepty,
dušený nok,
zelí s nokama,
dušené zelí s noky,
červené zelí s hřebíčkem,
jak se vaří gnocchi
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka polohrubá,
máslo,
sůl,
zelí červené,
cibule,
jablko,
mošt jablečný,
bujón zeleninový,
koření hřebíček,
skořice celá,
koření nové koření,
bobkový list,
žampióny,
ořechy vlašské,
cukr krupice,
ocet jablečný,
sůl,
olej
Komentáře (56)
opravdu doporučuji to zelí vyzkoušet, na druhý den je prostě MLASK