Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na pomerančích II.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 11. 2008 19:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 506 kJ / 599 kcal
Bílkoviny119,58 g
Tuky5,31 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 288 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy16,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Raz som varila toto jedlo a nemala som pomaranc iba grapefruity, tak som to urobila s tym....boze to bolo tak horke, ze mi uplne stiahlo usta....moj manzel ale s pokojom zjedol...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

20. 11. 2008 19:21

To vypadá dobře, zkusím a manžel podá reference. Já totiž nejím houby. Je to divné, když bydlím skoro v lese, ale nesnáším právě to slizké a tahavé, co z těch hub po tepelné úpravě vždycky je. Manžel to miluje a já miluju jeho tak chodím do lesa, sbírám, čistím, vařím-peču-smažím, ale nejím. Ď za tip ;-)

vybusna vybusna

20. 11. 2008 19:20

jaj....a manzel mi este povedal, tento recept je povodne z mladeho sveta a ma cca 30 rokov a tam v tom casaku sa recept volal....kura neuveritelne dobre. tak.

vybusna vybusna

20. 11. 2008 19:13

Ooooo, tak to pokladam ako nesmiernu lichotku....ale bohuzial to ti neporadim, mne tieto hribky zavara moja dobra jihlavska rodina, odkial mam aj recept. tam ide aj o to, ze ten nalev je taky....boze ako to napisat aby sa to nedotklo tejaji;-) tahavy, slizky...a v tej omacke to aj poznat, ale skus to...a daj mi vediet....btw...raz sa mi minuli hubky a kupila som nieco podobne v bille a myslim, ze som to videla aj v tescu. no prave som to rozobrala s manzelom a on povedal, ze to mas urcite vyskusat a napisat ako to dopadlo.

Lusinda79

20. 11. 2008 19:06

Recept se mi moc líbí(a co od Tebe taky ne, že;-)), všechno mám doma kromě hub v nálevu.Šlo by použít žampiony a případně dochutit citronem?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře na pomerančích babicovy dobroty kuře na pomerančích billa recepty kuře na pomerančích recept -pečené kuře na pomeranččích babicovy dobroty recepty kure na pomerancich babicovy dobroty kure na pomeranci kuře na pomeranči recepty kuře na pomerančích kuře na medu a pomerančích kuře na pomerančích babica vařím to smažím to nejím to kuře na pomerančích - recept neuvěřitelně dobré kuře recept vaříme s billem recepty na pomerančích uprava václavek recepty na upravu kuřete kuře na pomerančích po indicku billa maso na pomerančích

Suroviny: prsa kuřecí, cibule, česnek, pomeranče, rozinky, houby, olej, koření kari, sůl, pepř, omáčka sojová

TopRecepty.cz

Kuře na pomerančích II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6Ro