Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustové hašé s játry

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Středně náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 161 kJ /
1 233 kcal
Bílkoviny77,05 g
Tuky55,76 g
Vláknina27,24 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 1,54 g
Sůl3,15 g
Sacharidy94,59 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kel uvaríme ( asi 10 minút ) a scedíme. Krok 2: Uvarený kel zomelieme s pečienkou, slaninou, cibuľou a cesnakom na mäsovom mlynčeku. Krok 3: Osolíme, okoreníme, ochutíme majoránkou a pridáme vajcia. Dobre premiešame a zahustíme strúhankou. Krok 4: Masu dáme do vymastenej chlebíkovej formy a upečieme v rúre ( kým nie je povrch zlatohnedý ). Necháme trocha prechladnúť, potom vyklopíme a narežeme. Krok 5: Podávame so zemiakovou kašou a čalamádou, kyslou uhorkou, cviklou a pod.

Zveřejněno 13. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustové hašé s játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mNLA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapustové hašé s játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mNLA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ďakujem za pekné komentáre :-8

To se mi líbí :-p:-p:-p:yes::yes::-K (nemusím mít jehněčí játra :-D,stejně je neseženu :-D),ale uložím si to :yes::-K

Aj mne sa to páči...:yes: taký kelový nákyp s pečienkou...mám kúpenú kuraciu pečeň (v akcii, no nekúp to) a stále neviem, čo s ňou...

Mně by určitě moc chutnalo :-p:-p:yes:

Krásná pochutinka:-p:yes::-K

Mi by taky moc chutnalo!:-p

to by mi chutnalo, já mám kapustu a játýrka ráda, krásný recept :yes::yes::-K:-p:-p

tejaja:díky, moc se mi to líbí:yes::yes:

nofrona: kľudne môžeš časť narezať na malé kúsky, bude to také ako mozaika;-)

Krásné:yes::yes:
musím to všechno semlít?? že bych si tam kousky jater a slaninky nechala?

tejaja: Nechci jakoukoli, chci jehněčí. Ty jsem ještě nejedla :-D:-D:-D:-D

spagetka: ladka, môžeš použiť akúkoľvek pečeň ;-)

Líííbíí,já zkusím přesvědčit řezníka, aby slíbené jehně (to mi fááákt slíbil sehnat :-O:-O, mělo i játra, no tak uvidím);-);-):-D:-D:-p:-p:yes::yes:

Tématické fráze:
haše, hase s kapusty a masa, recept na masovou haši, kapusta s játry, zeleninová haše, kapustové nákyp, jak uvarit kel, hašé z květáku a masa, játra s kapustou, kapust s s játry, kapustové karbanátky s játry, masová hase s kapusta, masová haše s játry recept, hovězí hašé, haše z masa a jater, masová haše z kapustou, jehněčí haše, masová haše játra recepty, haše z jater, haše recept

Suroviny:
kapusta, játra, slanina uzená, cibule, česnek, pepř, sůl, majoránka, vejce, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu