Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 44 325 kJ / 10 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,98 g |
Tuky | 727,98 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 814 mg |
Sodík | 22,14 g |
Sůl | 54,71 g |
Sacharidy | 756,88 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z kvásku a uvedených surovín, okrem oškvarkov, vymiesime cesto. Necháme v teple kysnúť, ale iba mierne, nie ako klasické kysnuté cesto.
Krok 2: Potom cesto vyvaľkáme na 2 cm hrúbku, natrieme čiastočne pomleté a čiastočne nasekané oškvarky, cesto preložíme sprava doľava a zhora dolu. Po 10-15 min znovu vyvaľkáme na 2 cm a preložíme, po ďalších 10min ešte naposledy vyvaľkať a skladať.
Krok 3: Potom zasa vyvaľkáme na 2 cm, vykrajujeme, dávame na plech, potierame vajcom a pečieme asi pri 200 stupňoch asi 15 až 20 min. Pred pečením necháme stáť na plechu, kým sa rozpáli rúra.
Zveřejněno 15. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkové pagáčiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KLL
Moje poznámka
Škvarkové pagáčiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KLL
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 18 minutami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 1 hodinou
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 5 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 5 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 6 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 6 hodinami
Tématické fráze:
pagaciky,
škvarkové pagáčiky,
recept na škvarkové pagáčky,
převalované pagáčky,
škvarkové pagáčiky recept,
skvarkove pagace,
kvarkov pagiky,
škvarkové placky,
recepty škvarkové pagáčiky,
škvarkové pagáčky,
škvarkové placky prevalovane,
pgaiky,
převalované škvarkové pagáčky,
škvarkové,
škvarkové pagáče převalované,
převalované škvarkové placky,
převalované těsto se škvarkama,
kapustové pagáčiky,
převalované škvarkové pagáče,
škvarkové p
Suroviny:
droždí,
mléko,
cukr,
mouka hladká,
sůl,
vejce,
olej,
mléko,
škvarky
Komentáře (7)
Přeji hodně uspěchu.
JS
www.sum.cz
Nechámm mu čas a bude třikrát prohněteno.
na švehlíkověwww.sum.cz
Ja osobne s českým jazykom kontakt mám stále, nemám s českým jazykom ani českou kultúrou ani českými občanmi žiadne problémy. Problémy vyrábajú politici. Tiež ma prekvapuje, že mládež má problém s porozumením druhého jazyka.
Mali by ste sa rozhodnúť v akom jazyku teda chcete do Toprecetov Váš recept pridať.
Dnes, keď po rozdelení Československa už neexistuje denný kontakt s obidvomi jazykmi, takáto nepresnosť jazykovej kultúre neprospieva. Hlavne mladá generácia má určité problémy (sám som sa o tom viackrát presvedčil tak na jednej strane ako aj na druhej) a ťažkosti s porozumením druhého jazyka, čo kedysi (nie tak dávno) bolo nemysliteľné. Mne to pripadá veľmi smutné.