Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvový dezert

Dezert skládající se z ořechového korpusu s máslovým krémem a broskvemi zalitými želatinou vás nezklame. Oblíbíte si jej vy i vaši hosté a stane se hitem vašich oslav. Jeho příprava je sice trochu pracnější, ale rozhodně stojí za vyzkoušení.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lucie2211

Středně náročný

Suroviny pro 1 plech

plech = 25 × 35 cm

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 683 kJ /
6 617 kcal
Bílkoviny103,99 g
Tuky404,38 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 2,22 g
Sodík 805 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy634,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 190 °C.

TIP: Jak zavařit broskvový kompot

Zveřejněno 25. 1. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvový dezert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BEnY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvový dezert

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BEnY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Pěkné, ale mohla jsi ho vyfotit radši z boku;-).

Vypadá to dobře. Nevím však, proč mám uvařit pudink z 1/2 l mléka, když se do krému dávají 3 až 4 lžičky?

Tématické fráze:
broskvovy dezert, dezert s broskvemi, dezert z broskví, dezerty z broskví, broskvové dezerty, dezerty s broskvemi, broskvový desert, dezerty s broskvi, dezerty broskvemi, lehky dezert s broskvemi, dezert s broskvemi a pudinkem, dezert s broskví, dezerty broskvové, dezert z broskvemi, broskve dezert, broskvokový dezert, broskvovy dezert recept, cukrovi z bylku, recepty dezerty za chvili, dezery poháry

Suroviny:
vejce, cukr krupice, olej, mouka hladká, ořechy mleté, máslo, cukr moučkový, pudink vanilkový, mléko, kompot broskvový, želatina prášková, rum, tuk, mouka hrubá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu