Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 997 kJ / 4 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 271,03 g |
Tuky | 218,61 g |
Vláknina | 55,88 g |
Cholesterol | 966 mg |
Sodík | 22,19 g |
Sůl | 53,20 g |
Sacharidy | 191,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzeniny zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmw
Moje poznámka
Uzeniny zapečené s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmw
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno 2. 6. 2025 06:15
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z bílé ředkve
Ucilu před 20 minutami
Krůtí maso na kari se smetanou
Ofce.11 před 1 hodinou
Mrkvovo-česneková polévka
tara23 před 2 hodinami
Mleté maso s kapustou a rýží
monyss před 3 hodinami
Hlávkový salát se slaninou
Evule1 před 9 hodinami
Koprová omáčka
LucieKrou před 17 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 18 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 19 hodinami
Tématické fráze:
kysané zelí recept,
jelito se zelím,
recepty z uzenin,
zapečené maso se zelím,
recepty z kysaného zelí,
mleté maso zapečené se zelím,
zapečené hlávkové zelí s uzenym,
uzene maso se zelim,
zapecene uzene maso se zelim,
jelita se zelím,
pokrmy z kysaného zelí,
zapečené jelita,
zapečené nudle se zelím,
zapecene veprove maso se zelim,
pečené jelito s bramborem,
pečené klobásy se zelím,
kureci stehna se zelim,
maso zapečené se zelím,
pokrmy se zelim,
zapečené kuřecí maso se zelím
Suroviny:
slanina,
zelí kysané,
brambory,
krkovice uzená,
klobása papriková,
párky,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř,
koření nové koření,
víno bílé,
vývar hovězí,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)