Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 129 kJ / 31 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,67 g |
Tuky | 0,53 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nastrouhaný zázvor vložíme do horké vody a vaříme asi 5 minut. Čaj dochutíme hnědým cukrem a podáváme buď horký, nebo studený s ledem. Možno zdobit snítkou máty.
Zveřejněno 16. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salabat - filipínský zázvorový čaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJ0n
Moje poznámka
Salabat - filipínský zázvorový čaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJ0n
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 17 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 23 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 35 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 39 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 49 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 52 minutami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 2 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 2 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečený zázvorový čaj,
horký zázvor recept,
filipínský moučník,
studený zázvorový čaj,
filipinsky caj,
zázvorový čaj za studena recept,
horký zázvorový nápoj recept,
zázvorový medovník,
varime caj zazvorovy,
filipínské recepty
Suroviny:
zázvor,
voda,
cukr hnědý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.