Jiný zázvorový čaj
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2013 07:52
Je mi líto, nepochopila jsem zcela postup...
29. 11. 2010 08:12
No klarisko mně to připadá chuťově jinné než ostatní
28. 11. 2010 20:08
Myslíš jakoby zázvorovou, Phamko?
Dvojí louhování jsem taky nepochopila, asi to v tom překapávači překapalo moc rychle nebo co...:)))).
Dvojí louhování jsem taky nepochopila, asi to v tom překapávači překapalo moc rychle nebo co...:)))).
28. 11. 2010 18:12
no pro mně to má takovou zvláštní chuť
28. 11. 2010 16:39
Já tomu nerozumím, překapáváme 10 min,pak vyndáme do hrnku na dalších 10 mimut? Pak vylovíme, ale z jakého hrnku a můžeme pít? Když dám do sítka zaleju horkou vodou, dám na to pokličku tak už je to louhování, proč do dávat do jiného hrnku na dalších 10 min. a pak pít, ale co?
28. 11. 2010 16:11
Mě by spíš zajímal výsledný produkt, než fotky s elektrickými kabely, fritovacím hrncem a nádobím v odkapávači.
Druhé kritizovat umíš...
Druhé kritizovat umíš...
28. 11. 2010 14:09
Ediik, v zázvorovém čaji od Akras se zázvor taky krájí na plátky. A jelikož cukr a citron jak píšeš stejně každý dává podle chuti a slivovice je v něm volitelná, je podle mě jediný a nepatrný rozdíl v použití překapávátka.
28. 11. 2010 13:39
yesica:
phamka je vietnamka, tak její češtinu omluvme... Řekla bych že čaj je jiný právě tím překapáváním a také tím že je zázvor pokrájený... Obvykle se najemno strouhá - výluh je pak silnější i z menšího množsví zázvoru... A to, jestli si ho osladíme a přidáme citron je věc každého, jak mu to chutná... Já třeba nesnesu jakýkoliv čaj oslazený, ať už cukrem nebo medem - ale rozhodně ne proto že bych si držela linii - prostě mi to nechutná...
phamka je vietnamka, tak její češtinu omluvme... Řekla bych že čaj je jiný právě tím překapáváním a také tím že je zázvor pokrájený... Obvykle se najemno strouhá - výluh je pak silnější i z menšího množsví zázvoru... A to, jestli si ho osladíme a přidáme citron je věc každého, jak mu to chutná... Já třeba nesnesu jakýkoliv čaj oslazený, ať už cukrem nebo medem - ale rozhodně ne proto že bych si držela linii - prostě mi to nechutná...
28. 11. 2010 12:29
Ptáte se, v čem je jiný? No přece v tom, že zázvor nejdříve "umijeme" a potom "vylovýme", to snad stačí, ne? Děs - běs!!!!
28. 11. 2010 12:09
No jako překapávanÝ
28. 11. 2010 12:07
Jiný v čem? Proto, že je neoslazený a bez citronu, ano? :))
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 18 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 21 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 8 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zázvorový čaj recept zázvorový čaj louhování zázvoru jak dlouho louhovat zazvor zázvorový čaj se slivovicí zázvorový čaj příprava čaj se slivovicí zázvorový výluh jak dlouho pít zázvorový čaj jak dlouho louhovat zázvorový čaj čaj z mletého zázvoru recept zazvorovy caj louhovani mletý zázvor čaj caj z mleteho zazvoru jak dlouho se louhuje zázvor louhovani zázvor louhovani louhování zázvorového čaje zazvor jak dlouho louhovat doba louhování zázvoru
Jiný zázvorový čaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzg6
11 názorů