Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jiný zázvorový čaj

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

28. 11. 2010 12:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Martina.v

9. 4. 2013 07:52

Je mi líto, nepochopila jsem zcela postup...

phamka

29. 11. 2010 08:12

No klarisko mně to připadá chuťově jinné než ostatní :-):-8;-)

Klariska Klariska

28. 11. 2010 20:08

Myslíš jakoby zázvorovou, Phamko?
Dvojí louhování jsem taky nepochopila, asi to v tom překapávači překapalo moc rychle nebo co...:)))).

phamka

28. 11. 2010 18:12

no pro mně to má takovou zvláštní chuť :-8

Míla

28. 11. 2010 16:39

Já tomu nerozumím, překapáváme 10 min,pak vyndáme do hrnku na dalších 10 mimut? Pak vylovíme, ale z jakého hrnku a můžeme pít? Když dám do sítka zaleju horkou vodou, dám na to pokličku tak už je to louhování, proč do dávat do jiného hrnku na dalších 10 min. a pak pít, ale co?:-((

dadule

28. 11. 2010 16:11

Mě by spíš zajímal výsledný produkt, než fotky s elektrickými kabely, fritovacím hrncem a nádobím v odkapávači.
Druhé kritizovat umíš...

Klariska Klariska

28. 11. 2010 14:09

Ediik, v zázvorovém čaji od Akras se zázvor taky krájí na plátky. A jelikož cukr a citron jak píšeš stejně každý dává podle chuti a slivovice je v něm volitelná, je podle mě jediný a nepatrný rozdíl v použití překapávátka.

Ediik

28. 11. 2010 13:39

yesica:
phamka je vietnamka, tak její češtinu omluvme... Řekla bych že čaj je jiný právě tím překapáváním a také tím že je zázvor pokrájený... Obvykle se najemno strouhá - výluh je pak silnější i z menšího množsví zázvoru... A to, jestli si ho osladíme a přidáme citron je věc každého, jak mu to chutná... Já třeba nesnesu jakýkoliv čaj oslazený, ať už cukrem nebo medem - ale rozhodně ne proto že bych si držela linii - prostě mi to nechutná...

yesica

28. 11. 2010 12:29

:-// Ptáte se, v čem je jiný? No přece v tom, že zázvor nejdříve "umijeme" a potom "vylovýme", to snad stačí, ne? Děs - běs!!!!:no:

phamka

28. 11. 2010 12:09

No jako překapávanÝ:-8

Klariska Klariska

28. 11. 2010 12:07

Jiný v čem? Proto, že je neoslazený a bez citronu, ano? :))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zázvorový čaj recept zázvorový čaj louhování zázvoru jak dlouho louhovat zazvor zázvorový čaj se slivovicí zázvorový čaj příprava čaj se slivovicí zázvorový výluh jak dlouho pít zázvorový čaj jak dlouho louhovat zázvorový čaj čaj z mletého zázvoru recept zazvorovy caj louhovani mletý zázvor čaj caj z mleteho zazvoru jak dlouho se louhuje zázvor louhovani zázvor louhovani louhování zázvorového čaje zazvor jak dlouho louhovat doba louhování zázvoru

Suroviny: zázvor, voda

TopRecepty.cz

Jiný zázvorový čaj

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pzg6