Kapustnica
Vydatná kapustnica vydá i za hlavní jídlo, stačí si k ní ukrojit pořádný krajíc čerstvého chleba. Vylepšit jí můžete třeba haluškami, smetanou, domácí uzenou slaninou anebo jen čerstvou petrželkou.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 487 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,30 g |
Tuky | 17,01 g |
Vláknina | 35,08 g |
Cholesterol | 106 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 94,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Kr
Moje poznámka
Kapustnica
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Kr
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 1 hodinou
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 3 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 1 hodinou
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 1 hodinou
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 2 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 2 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 2 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 2 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 3 hodinami
Dršťková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Cuketová pizza
ovocny.caj před 3 hodinami
Jogurtové muffiny
Hansenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
kapustnica,
kapustnica s klobasou,
kapustnica recept,
polévka kapustnica,
jak dlouho vařit brambory,
jak dlouho vařit uzené maso,
jak dlouho vařit uzené,
kapustnica s uzeným,
kapustnice,
kapustnica recepty,
zápražka,
polévka ze syrového zelí,
recept na kapustnicu,
kapustnica polevka,
kapusnice,
jak vařit uzené maso,
kapusnica,
jak dlouho vařit klobásku,
jak dlouho vařit klobásky,
recepty kapustnica
Suroviny:
zelí kysané,
voda,
klobása uzená,
maso uzené,
plec vepřová,
brambory,
zelenina kořenová,
houby sušené,
česnek,
cibule,
pepř černý,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
sůl,
mouka hladká,
máslo,
cibule
Komentáře (18)
Ale fakt jako na Slovensku. Poštěstí se mě, že jsem koupil výborné Slovenské zelí od firmy Andaco.
Oni jsou přímo z Košic, snad i maminka byla tuším(maminka tchýně)...no ale jak říkáš, každý si to upraví podle sebe...a pak je každý recept originál...