Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 061 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,92 g |
Tuky | 11,62 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 28,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustovo-zelná polévka s rýží nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGzJ
Moje poznámka
Kapustovo-zelná polévka s rýží nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGzJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 10 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 12 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 13 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
zelná polévka,
kapustovozelná polévka,
jarni zelna polevka,
kapustova polevka s ryzi,
kyselá houbová polévka s rýží,
kapustovo zelná,
polevka ryze zeli,
ryzova polevka s kapustou,
kapustovo zelna polevka,
polévka z uvařené rýže,
jak dochutit zelnou polévku,
klobása rýže polévka,
polévka houbová s rýží
Suroviny:
kapusta,
zelí kysané,
cibule,
česnek,
rýže,
smetana kysaná,
bujón zeleninový,
mouka hladká,
olej,
kmín drcený,
citron,
petrželka,
sůl
Komentáře (3)