Segedín

toprecepty.cz Kuchař:

Drůbeží maso 10 názorů

54

Suroviny

4 uzená kuřecí stehna,
2 cibule,
1 lžíce kmínu,
3 lžíce sladké papriky,
400 ml vody,
400 g kysaného zelí,
200 ml smetany ke šlehání,
olej,
sůl,
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Z kuřecích stehen obereme maso a nakrájíme ho na hrubé kousky.

  2. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji dozlatova společně s kmínem, přidáme sladkou papriku, krátce zpěníme a zalijeme vodou, přidáme maso a kysané zelí, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a povaříme cca 15-20 minut.

  3. Na závěr zjemníme smetanou a krátce provaříme. Podáváme nejlépe s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Segedín

  • Honza Honza(neregistrovaná)

    Takhle hnusnou fotku jsem dlouho neviděl. Příště raději bez fota, matlo... ;-( :no:

    Odpovědět

  • MoniqueLaMutti MoniqueLaMutti

    Jirina.Babicova: výtvory Jany mi přijdou úplně v pořádku, obzvláště s porovnáním tohoto úchvatného rádoby segedínu :)

    Odpovědět

  • Jirina.Babicova Jirina.Babicova

    Jana Remkova: No zrovna vy tomu určitě tak rozumíte :D :D Podívejte se na ty svoje výtvory a pak někoho suďte :D :D

    Odpovědět

  • Monča Monča(neregistrovaná)

    tak já nechci být jedovatá, jistě to jídlo bude velmi dobré,ale hrouda zelí v omáčce, s kuřecím masem a chlebem????? :-O podle fotky se to segedinu pouze dalece podobá, alespon jak ho znám já od rodičů a jak ho dělám. podle mě do segedinu patří vepřové popř. hovězí a houskový knedlík. ale nevadí, jak říkám i tohle může být dobré. jak se říká PROTI GUSTU ...... :-K

    Odpovědět

  • Kata Kata(neregistrovaná)

    Nejlepší :-)) tohle jídlo doma všichni naprosto zbožňujeme :yes:

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Poslední dobou už se nemotám do ničeho,ale tady se musím zastat Joyss:-).Když se kouknete na druhou fotku,zjistíte,že v jídle je všechno,co je napsané v rcp. a to je podle mě nejdůležitější;-).A podle oranžového zabarvení i na chlebu,to spíš vidím na špatné osvícení při focení,nic jiné v tom nevidím-toť vše:-).

    Odpovědět

  • džango džango(neregistrovaný)

    koukám na :-( to ze všech stran, segedín mi to připomíná, foto je sice trochu tmavší, ale nevidím na tom nic závadného

    Odpovědět

  • Ivina Ivina

  • samouk samouk(neregistrovaný)

    Jano R, souhlasím s Vámi,vypadá to hrozně:-((

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Snad se na mne nikdo nebude zlobit, ale tahle fotka má k segedinu fakt daleko:-//:no:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo