Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tousty z Brna 2

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

21. 9. 2013 11:58

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 017 kJ / 243 kcal
Bílkoviny29,52 g
Tuky11,62 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 332 mg
Sodík 962 mg
Sůl2,21 g
Sacharidy4,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

PS: Tato směs se může rovnou namazat na chleba s máslem a sníst bez zapékání. Je opravdu velejemná a hrozně dobrá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

mariana.

21. 9. 2013 19:13

No Víti,tak to jsou fakt originální toustíky.Manžel mi zítra přiveze ze Slovenska Korbačiky,tak hned půjdu na to:-p

ivulinka ivulinka

21. 9. 2013 16:40

cekrops: Vítku, já bych určitě nedělala jen pro sebe;-):-):-K

cekrops

21. 9. 2013 16:26

ivulinka: tyčovým mixérem by se to vyplatilo , kdybych to dělal pro víc lidí . Ale pro jednoho či dva bohatě stačí lis na česnek ! :-)

ivulinka ivulinka

21. 9. 2013 16:09

Pochutnala bych si, sic mám lis na česnek, použila bych můj výkonný tyčový mixér:-D;-):yes:

Manka47

21. 9. 2013 15:34

Toustík vypadá velmi jedle, určitě brzy vyzkouším. Také mám ten prastarý, ale vylepšený lisovač. Je to všestraný pomocník.

cekrops cekrops

21. 9. 2013 14:47

Inka1:V tom lisování obyč. lisem na česnek je právě to kouzlo. Můžete si takto připravit jemnou směs i tam,kde není mixér či mlýnek na maso. Např. na chatě,dovolené,ubytovně atd... Mě to trvalo cca 15minut(100g šunky+2korbáčiky) - což není zase taková hrůza....;-)

cekrops cekrops

21. 9. 2013 14:40

Hella: Tento starý alumíniový lis :-) jsem taky vlastnil. Ale potom jsem ho "někam" položil a už nikdy nenašel....:-( Ale lisoval perfektně. No co už nabrečím;-( Čest jeho památce !:-):-))

Hella Hella

21. 9. 2013 14:02

Inka1: Tomu lisování se dá pomoci. Na obr. 4 jsem vyfotila můj starodávný lis na cibuli, nedávno jsem zjistila, že se zase začal prodávat. Má to o trochu větší dírky než na česnek a používám ho na cibuli, salám, sýr, okurky atd. prostě na pomazánky ideální. Navíc jím můžete ořechy - i lískové a odpeckovávat višně (to už se mi ulomilo). Jinak +2

Inka1 Inka1

21. 9. 2013 13:17

POomazánka vypadá moc dobře a moc jedle :yes: Jen kdybych chtěla dělat víc porcí tak to budu lisovat celý den - nemám čas ani trpělivost:-// Asi bych použila mixér ;-)

Žaneta

21. 9. 2013 12:50

určitě vyzkouším :)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak připravit tousty babicovi dobroty z 21.9.2013 jak pripravit toust babicovi dobroty ze dne21.9.2013. babicovi recepty archiv21.9.2013 jak připravit na tousty babicovy recepty ze dne 21.9.2013 jak pripravit toasty babicovi recepty 21.9.2013 čerstvé tousty tousty tousty recepty chleba z brna originální toust originální recepty na toasty stary lis tousty ruské ořechy lisovač vařených brambor mlýnek na korbačiky korbaciky z popovic

Suroviny: šunka, sýr korbáčiky uzené, vejce, kečup sladký, česnek, sůl, pepř, pažitka, petržel

TopRecepty.cz

Tousty z Brna 2

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RXqq