Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Koníkova"švestková roláda

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba tepelné úpravy: 50 min

50 min (50 min tepelná úprava)

23. 9. 2013 19:52

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 633 kJ / 2 541 kcal
Bílkoviny187,49 g
Tuky158,82 g
Vláknina5,75 g
Cholesterol 458 mg
Sodík 2,78 g
Sůl6,75 g
Sacharidy40,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Koně, jako takové miluji, zvlášť jejich nádherný pohled, který Vámi proběhne doslova až do srdce. Ale i těmto zvířatům se stávají různé úrazy a nehody... kdo má i přesto po porážce tohoto ušlechtilého tvora problémy, může připravit i z hovězího masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 9. 2013 20:22

varilamyskakasicku:Ivuš,tento druh masa u nás měli-kýta 110,-kč/kg a kližka 99,-kč/kg.No nekup to:-8:-*

jumanji:co jsi skonil na konině:-Omůžeš to nachystat na hodně způsobů,jen trošku více okořenit.Toto maso je trošku nasládlé,ale velice chutné;-)
spagetka:Ladi,já jsem zvyklá na"různé"komentáře už pod mými experimenty z býčích žláz;-):-D:-Dtakže mě to nerozhází,ani neodradí od dalších improvizací z tohoto velice kvalitního masa.Ale je mi jasné,že každému toto nemusí být příjemné:-SKdyž to můj porcoval,také jsem měla smíšené pocity:-)

Děkuji všem za milé komentíky i hodnocení:-Ka ostaním,kterým je to nemilé se omlouvám,ale není problém recept po přečtení kategorie přeskočit:-)

rebeka rebeka

23. 9. 2013 20:16

neskutečně šikovná:-O:-8:yes::yes::-)

suslajda suslajda

23. 9. 2013 20:08

Teda Drahuško Jako vždy krásně nafocený a popsaný recept;-)u nás by rozhodně moc chutnalo:-p:-p:yes::yes:

tejaja tejaja

23. 9. 2013 20:07

Anička, ďalší tvoj skvost :yes:;-)

spagetka spagetka

23. 9. 2013 20:05

Napsala jsem to špatně - salám z koniny se sušenými švestkami mělo být

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

23. 9. 2013 20:04

Tak jsi mne teď nakousla, včera jsem se na ní dívala v myslivecké prodejně a řekla jsem si, že ji zkusím, Aničko, máš ji krásnou, určitě bych si pochutnala, švestky v mase mám moc ráda a tahle kombinace je hodně jedlá:-p:-p:-p:yes:

jumanji

23. 9. 2013 20:02

Jednou jsem taky připravoval koňské maso....Ale skonil jsem to :-*

spagetka spagetka

23. 9. 2013 19:59

To jsem zvědavá, kolik lidí zas začne útočit, jak někdo může jíst koně... atd... Bibinka o tom ví své... ;-);-);-) a co píšeš v Poznámce, je pravda.
Recept se mi ale moc líbí, mám pocit, že u nás dělali i koninu se sušených švestek v podobě nějakého salámu, rozhodně mňam :-p:-p:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: svestkova rolada jak ukrojit maso na roládu teleci roladky plnéna švestková jehněčí roláda s masovou nádivkou masova roláda se švestkovou náplní jak naložit koteletu na dušení recepty jak nachystat maso na roladu roláda ve tvaru srdce sušené švestky salám jak ukrojit hovězí roládu kralici rolada se svestkovou omackou švestková roláda, brambor švestková roláda, brambory koníkový dort recept koníkový dort jak ukrojit kytu na roládu jelení roláda recept jak ukrojit na roládu čím rozmackat svestky svestky do rolady

Suroviny: kýta koňská, špek, víno červené, švestky, pepř černý, olej, koření na divočinu, solamyl, sůl

TopRecepty.cz

"Koníkova"švestková roláda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pn56