Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 934 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,34 g |
Tuky | 19,70 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 122,00 g |
Postup přípravy
Podáváme např. s bramborovou kaší. Žampionové ragú položíme na jednotlivé porce masa.
Zveřejněno 19. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGwl
Moje poznámka
Dušené vepřové plátky v pikantní sladkokyselé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGwl
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 3 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 4 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 8 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 1 hodinou
Celerová pomazánka
Majkaa před 3 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 3 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 4 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 5 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 6 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Strasak před 6 hodinami
Tématické fráze:
česko vaří s polreichem,
vaření s polreichem,
vaříme s polreichem,
česko vaří s polraichem,
dušené vepřové plátky,
vepřová plec podle pohlreicha,
recepty vaříme s polreichem,
recepty cesko vari s polreichem,
česko vaří s poloraichem,
cesko vari s polrajchem,
vepřové plátky v omáčce,
vařime s polraichem,
vaření s polraichem,
vareni s polorajchem,
dusene platky vepřové,
vepřové plátky omáčka,
vepřové plátky dušené,
varime s polorajchem,
cesko vari s polorajchem,
vepřové plátky podle pohlreicha
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
rajče pečené,
ocet balsamiko,
cukr třtinový,
bujón zeleninový,
žampióny,
mouka hladká,
protlak rajčatový,
lusk paprikový,
cibulka jarní,
olej olivový,
máslo,
sádlo,
koření kari,
sůl,
pepř
Komentáře (46)
Recept už je uložený v mý zlatý pokladnici.