Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Jedná se o maso, které je méně tučné, ale bývá tužší konzistence. Proto je vhodné takové maso před konečnou tepelnou úpravou naložit do marinády.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 717 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,00 g |
Tuky | 21,09 g |
Vláknina | 14,25 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 121,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem získala před lety od rodinného přítele, který se pohybuje buď v lese - to vyžaduje jeho povolání, nebo v kuchyni u sporáku - to vyžaduje manželka, děti i návštěvy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 12. 2017 17:51
12. 12. 2017 17:30
13. 12. 2015 05:55
12. 12. 2015 20:31
18. 6. 2013 12:56
24. 2. 2013 15:18
1. 3. 2012 20:34
29. 2. 2012 19:26
28. 1. 2012 19:37
9. 8. 2009 11:54
9. 8. 2009 10:25
7. 2. 2009 12:40
Terezko, mně absolutně nedošlo, že tu není marináda na zvěřinu, až včera, když o ní, myslím vybusna, mluvila (psala). Já to považovala za samozřejmé. Tak s enezlob
7. 2. 2009 10:42
7. 2. 2009 10:06
6. 2. 2009 22:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 21 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Hruškový karamel
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Právě bylo uvařeno:
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 14 minutami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 15 minutami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 15 minutami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 3 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Jak zpracovat zvěřinu. 6 tipů, na co si dát u zvěřiny pozor a jak ji nejlépe využít
Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
Další recepty
Tématické fráze: marináda na divočáka marináda na srnčí maso recepty na zvěřinu marináda na divočinu marináda na srnčí recept na zvěřinu naložená zvěřina nalev na zverinu marináda marinování zvěřiny marináda na kančí maso marinády na divočinu marinády na srnčí marinády na srnčí maso marináda na maso maso z divočaka a jeho úpravy divocak marinada marináda na svíčkovou recept na marinadu srnčí marináda
Suroviny: podmáslí, ocet vinný, voda, pepř, koření nové koření, bobkový list, tymián, jalovec, cibule, zelenina kořenová
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kKv
21 názorů