Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta Rafaelo

Patříte i vy mezi odmítače buchet na plechu? Připadají vám příliš obyčejné a fádní? Potom jste ještě nezkusili výtečné, téměř legendární, řezy Raffaello. Vypadají poměrně nenápadně, nádherně voní i chutnají po kokosu a díky smetaně jsou neuvěřitelně vláčné.

Hodnocení receptu je 5,0 (156×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

13. 2. 2009 13:22

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Nutriční hodnoty

Energie22 766 kJ / 5 441 kcal
Bílkoviny98,36 g
Tuky198,87 g
Vláknina47,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 494 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy790,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana

20. 10. 2011 17:06

Výborná, jen se po ní zaprášilo :)

Teruska

22. 5. 2011 17:05

dnes jsem narazila na tento recept a vyzkousim. Tak mi drzte palce a pak dam vedet, jak jsem dopadla :-))

Petra

12. 4. 2011 17:22

mňam je výborná, povedla perfektně i s hladkou moukou, navrch jse ji nještě pocákala čokoládovou polevou :-)

mravenec10

22. 3. 2011 00:31

jarka: já peču 20 min na 180 °C dokavať kokos nezrůžoví a nelepí se mě to na spélku :)

mravenec10

22. 3. 2011 00:28

Lola: Zdarec Lola, tady sice autorka píše 2 hrnky hladké já teda peču prakticky stejně jako její recept ale místo hladké tam dám polohrubou. tak jesi to není tím, že je to hladká zkus to s polohrubou a taky do těsta přidej pul hrnka oleje a myslím že problém bude vyřešen a pak napiš jesi jo nebo ne ;-)

Lola

18. 3. 2011 13:55

Ach jo :-( Už sem tuto buchtu dělala po 4té, ale pokaždé se mi srazí. Dělám vše podle receptu, naliju do formy a dám na 170 na 25 min. Možná by to chtělo nechat jí tam dýl, ale to se mi už zase připaluje kokos navrchu. Vyndám z trouby a vypadá pěkně. Jenže tak po 2 minutách začne klesat. A jakmile tam naliju šlehačku tak to je konec. Buchta se v pekáčí zcvrkne a je sražená. ;-( Nevíte prosím někdo co s tím? Děkuji

martina2105

20. 2. 2011 15:56

devcata,tak odpovim na nektere otazky ;-)
klidne min cukru ale jen do testa,urcite 2smetany,v dortove forme se pece asi 1h na 180 C
jinak sem cetla ze dali i parizskou slehacku,myslim ze to bude stat za vyzkouseni:-K

jarka

26. 1. 2011 16:07

Jak dlouho se peče?

Ivana63 Ivana63

8. 12. 2010 11:48

Danuliše, dávka vyjde na velký hluboký plech, já jsem jen místo hladké dala polohrubou mouku. Po upečení ještě za tepla se poleje smetanou ke šlehání (nešlehanou!) tím buchta zvlhne a je vynikající.:-)

Ivana63 Ivana63

5. 12. 2010 20:37

Papričko, dnes jsem upekla vaši buchtu a je výborná, jednoduchá a musím ji už schovat, aby zbylo na zítra na snídani:-K Mám víc receptů na Rafaelo, ale tato Vaše jednoznačně vede:-*. Posílám bodík a ukládám do oblíbených:yes::yes::yes:

Marta U

2. 12. 2010 00:24

Nepřijde tam náhodou 2 hrnky polohrubé mouky??Myslím,že určitě.Zřejmě tam máte chybu.jinak buchta je na velký buchtový plech.Je dobré plech namazat a vysypat kokosem

Dadulise

23. 11. 2010 20:15

Chci se zeptat kolik toho asi tak je? Vyjde do raději na plech než do dortové formy?? a není to suché ale trochu vlhké? Děkuji:-)

zizala zizala (moderátorka)

26. 10. 2010 20:01

Lola: tak to netuším, nikdy se mi to u tohoto moučníku nestalo. Ale můžeš zkusit trvanlivou šlehačku, ta by měla být O. K.

Lola

24. 10. 2010 16:36

Vždy, když buchtu poliju šlehačkou srazí se. Nevíte čím to je? Díky:-)

phamka

16. 10. 2010 22:10

musí tam být moučkový cukr ?

1 3 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy rafaelo na plech rafaelo na plech kokosová buchta rafaelo buchta řezy rafaelo ty nejlepší rafaelo řezy buchta z hladké mouky pečené rafaelo raffaelo buchta buchta raffaelo kokosové řezy na plech rafaelo řezy rafaelo rafaello buchta buchta s kokosem recept na buchtu buchta s kokosovým mlékem kokosova buchta zalita slehackou buchta rafaello moučník rafaelo rafaelo řezy hladká mouka

Suroviny: vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hladká, mléko, kokos, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Buchta Rafaelo

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDNk