Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 642 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,55 g |
Tuky | 67,20 g |
Vláknina | 0,08 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 5,03 g |
Sůl | 12,20 g |
Sacharidy | 3,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
VALAŠSKÉ ZÁVITKY
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Pv
Moje poznámka
VALAŠSKÉ ZÁVITKY
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Pv
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 15 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 20 minutami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 2 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 3 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 4 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 4 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 5 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 7 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 7 hodinami
Tématické fráze:
valassky zavitek,
valasske predkrmy,
závitky z kyselého zelí,
recept záhorácké závitky,
závin z kyselého zelí,
valassky veprovy zavitek,
vánoční recepty z valašska,
vepřové závitky a kyselé zelí,
studene předkrmy valašsko,
vepřový valašský závitek,
valašská kuchyně recepty,
záhorácký závitek,
valašský závitek recept,
záhorácké závitky,
jak zahustit kysele zeli,
valašske zeli,
valašské maso,
maso na panvici,
valašská krkovice,
vepřové závitky v kyselém zelí
Suroviny:
maso,
zelí kysané,
slanina,
špek,
hořčice,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
kmín celý
Komentáře (5)
vynikající