Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička na pivu, medu a šalotkách

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

9. 2. 2014 14:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 725 kJ / 2 085 kcal
Bílkoviny203,98 g
Tuky104,50 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 588 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy74,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mám ráda jednoduché recepty, s minimem ingrediencí a toto je jeden z nich :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

evula

28. 4. 2014 18:47

Majka: Pravě to dlouhé pečení na mírnější teplotu dělá s většími kusy masa divy! Je to potom jak dort, ale už jsem se setkala i se strávníky, kteří preferují maso tužší, všem se člověk nezavděčí...

senky senky

11. 2. 2014 16:22

zuzun: :-):-K

zuzun

11. 2. 2014 00:06

Siis, sorry, jo, uz to vidim, :-8:-8

Bahula Bahula

10. 2. 2014 21:58

:yes::-p:-K

maiva maiva

10. 2. 2014 21:06

Hezky upravená krkovička:-p+:yes: nám by chutnalo

Majka

10. 2. 2014 14:06

Vypadá to dobře, ale dost dlouhá doba pečení

hanes24

10. 2. 2014 11:29

To je baštizna:-!:yes::-)):-D:-8:yes:

senky senky

10. 2. 2014 07:38

Majka8::yes::yes:správně:-K

senky senky

10. 2. 2014 07:37

zuzun: Majka8 odpověděla za mně, je to přesně tak .... jednou hned na začátku a podruhé po 2hod. pečení ;-)

Majka8

10. 2. 2014 01:49

Recept vytisknut a maso vyndané z mrazáku:yes:jasný bodík

Majka8

10. 2. 2014 01:47

zuzun:Já jsem teda pochopila,že se osolí a opepří hned a pak ještě po dvou hodinách přidá barevný pepř.Přečti recept ještě jednou;-)

zuzun

9. 2. 2014 23:35

Muzu se zeptat, proc se dava ten pepr az po dvou hodinach peceni? Ja bych to dala hned zezacatku, protoze nevim jaky je v tom rozdil. Diky:-K.
Jinak je to zradylko a salotky jsou prijemna zmena zeli (ale i po zeli se muzu utlouct). Davam bod, masinko mekoucke v pivu a medu by me udelalo moc stastnou!:yes:

hosta hosta

9. 2. 2014 15:45

Není nad dobře připravenou krkovici - a to tahle teda je:yes:

pipre pipre

9. 2. 2014 15:42

Jídlo i foto - paráda!!:yes::yes:+4

Colombo65 Colombo65

9. 2. 2014 15:20

:yes::yes::yes::-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovička na medu krkovice na medu a pivu vepřová krkovice na medu vepřová krkovice na pivu a medu krkovice na medu krkovice na pivě a medu krkovice na pivu a medu maso na pivu a medu vepřová krkovice na pivě krkovice na světlém pivu krkovice s medem na pivě krkovička na medu a pivu krkovička na pivu a medu vepřova krkovice na medu a pivu krkovice na šalotce vepřová krkovička na medu krkovička na světlém pivu krkovička na pivě a medu vepřová krkovice na pivě a med krkovice med

Suroviny: krkovice vepřová, cibule šalotka, med, pivo světlé, sůl, pepř čtyř barev

TopRecepty.cz

Krkovička na pivu, medu a šalotkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pKDQ