Šunkovo - houbová gougere
Suroviny
Porce: 1 - 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 759 kJ / 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,99 g |
Tuky | 41,52 g |
Vláknina | 2,04 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 46,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Gougere pochází z Burgundska a je to velice oblíbený pokrm i ve formě malých slaných " koláčků ". Jedná se o sýrové odpalované těsto. Náplně se dávají různé ( kuřecí, zvěřina, mořské plody ...) nebo žádné.
Recept je z knihy Velká mezinárodní kuchařka
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje recepty najdete také na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2014 15:29
13. 2. 2014 15:11
13. 2. 2014 13:51
13. 2. 2014 13:47
13. 2. 2014 13:36
13. 2. 2014 13:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 4 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: bulgur recepty mezinárodní babicovy dobroty 13.2.2014 recepty recept se šunkou
Suroviny: voda, máslo, mouka polohrubá, vejce, sýr strouhaný, hořčice dijonská, sůl, houby, šunka, čerstvé bylinky, máslo, mouka hladká, mléko, sýr nastrouhaný, strouhanka, pepř, sůl
Šunkovo - houbová gougere
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yxw2
21 názorů