Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 467 kJ / 1 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,54 g |
Tuky | 19,29 g |
Vláknina | 12,45 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 45,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejlepší přílohou je rýže, ale mohou být i těstoviny, nebo opečené brambory.
Recept pochází z Glancu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 2. 2017 19:26
16. 2. 2017 12:41
2. 11. 2011 21:48
4. 10. 2010 20:59
21. 10. 2009 19:55
21. 10. 2009 19:38
MÁŠ ve fotoalbu velikosti Pidi-štěňátek.
21. 10. 2009 19:19
10. 5. 2009 07:23
9. 5. 2009 13:14
1. 3. 2009 11:31
Peter, nechci s Tebou polemizovat zda je či není ta mana španělská, nevím, proč by to tam psali. Jinak nikdo netvrdí, že je to španělské jídlo, prostě se to tak jmenuje. Španělsko znám velmi dobře, jejich kuchyni také a proto bych si tipla, že to může být jejich pokrm. Hezkou neděli.
28. 2. 2009 20:44
22. 2. 2009 19:54
No a protože jsem ještě neobědvali, přidám fotku na talíři později.
22. 2. 2009 11:27
22. 2. 2009 10:30
drobek urcite by si mohol aj svoju variantu vlozit, zeler a mrkva, nie je to, co koriander...vznikne maso uplne inej chuti.
22. 2. 2009 08:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 2 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 9 minutami
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 10 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 1 hodinou
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 1 hodinou
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 1 hodinou
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 2 hodinami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
20 nejlepších dýňových jídel: Připravte je naslano i nasladko, pečené, dušené nebo vařené
Další recepty
Tématické fráze: dušené hovězí rop recepty španělské jídlo hovězí na švestkách hovězi maso po španělsku hovezi dusene španělské hovězí maso hovězí zadní dušené dušené hovězí maso dušené hovězí kostky dušené hovězí zadní dušené hovězí recept hovadzie maso dusene španělská hovězí pečeně roztrhaný španělský ptáček španělská pečeně spanelske kostky dušené hovězí maso recept hovězí maso dušené hovadzie dusene
Suroviny: hovězí zadní, česnek, olej, paprika čerstvá zelená, hrášek, kmín drcený, koriandr čerstvý, ocet vinný bílý, protlak rajčatový, vývar hovězí, pepř, sůl
Dušené španělské hovězí-Ropa vieja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAx
16 názorů