Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 937 kJ / 2 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,87 g |
Tuky | 195,94 g |
Vláknina | 9,16 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 15,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové à la ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6J7R
Moje poznámka
Dušené vepřové à la ražniči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6J7R
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 20 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 22 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 16 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 19 minutami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 30 minutami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 10 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 11 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 12 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 13 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 13 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
raznici v kastrolu,
vepřové ražniči,
recepty z vepřového masa plecko,
moravské ražniči,
falešné ražniči,
ražniči z vepřové kýty,
dušené ražničí,
raznici veprove,
dušené vepřové plátky,
vepřové maso na kostičky recept,
dušene vepřove,
ražnici,
ražniči dušene,
vepřové ražniči s rýži,
ražniči z kyty nebo vepřového plecka,
recept ražniči vepřové plátky,
recept na ražniči,
dušené maso vepřové,
recept vepřové ražniči,
ražniči z vepřové plece
Suroviny:
maso vepřové,
špekáček,
špek uzený,
slanina,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
bylinky,
vývar,
jíška
Komentáře (1)