Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vypečený baklažán aneb tataráček z opečeného lilku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 6. 2014 10:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 148 kJ / 275 kcal
Bílkoviny11,89 g
Tuky3,64 g
Vláknina19,81 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bazalku můžeme samozřejmě použít i čerstvou ;-)

Stejný recept jsem tu nenašla, ale do podobných přidávám jak jinak než jeden trochu podobný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 5. 2015 10:39

danielle72:no fakt je,že kdyby se neřeklo,že je to z lilku,tak se to hned nepozná;-):yes:

danielle72 danielle72

5. 5. 2015 09:45

Simona Kucerova: Díky, Simonko :-K Je pravda, že i v restauraci byl tento recept hodně oblíbený, dávali si jej nejen vegani a vegetariáni.
Když jsem se chtěla trošku pobavit, rozdávala jsem jej jako vzoreček - "amuse bouche" (tedy takovou chuťovku) před jídlem. A i silní chlapi, kteří by se jinak lilku vzpírali (ale když to dostali darem, přišlo jim nezdvořilé alespoň neochutnat ;-) ), nakonec okoštovali - a pak na něj zvali své známé. Jeden z nich, typický masožravec a odpůrce zeleniny, prý dokonce uvedl manželku do mdlob, když přidal lilek do nákupního vozíku :-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 5. 2015 09:05

Musím ještě jednou pochválit receptík,udělala jsem tataráček, jen jsem neměla bazalku,tak jsem na radu autorky dala majoránku,nemělo to cbybu,moc nám chutnalo.:-p;-),ale vyzkouším i s tou bazalkou,zas to bude jiné;-):yes:

danielle72 danielle72

2. 5. 2015 23:33

Simona Kucerova: Jé, děkuji za pochvalu, to mám velkou radost:-K:-):-! Určitě se Ti podařil, to je jednoduchý recept ;-)

Bahula Bahula

2. 5. 2015 20:40

:yes::-p:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

2. 5. 2015 17:58

Tento receptík jsem měla možnost ochutnat přímo od autorky;-)musím říci,že to nemá chybičku!!!Zkusím sama udělat a doufám,že se mi podaří tak jako Danielce:-p;-)Neváhejte a zkuste jako super svačinku a nebo lehčí večeři,je to mňamka:-p;-);-)bodík dávám,neb je zasloužený;-):yes:

gypka

29. 6. 2014 11:16

Dávám bodík :yes:

spagetka spagetka

29. 6. 2014 10:50

Hezké, určitě i dobré :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: opečený lilek amuse-bouche recept vypocení lilku lilek jako tatarák amuse bouche recepty tatarák z lilků amuse bouche amuse bouche recept dobroty z lilku baklažan recept peceny lilkovy tatarak lilkový tatarák, lilkový kaviár tataráček ze zeleniny lilek recepty recept tatarák z lilku lilek opeceny recepty - tatarák z lilku amuse-bouche recepty vegetarián amous bouche baklazany

Suroviny: lilek, sůl, citron, česnek, sušená bazalka, olej olivový

TopRecepty.cz

Vypečený baklažán aneb tataráček z opečeného lilku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YBqK