Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína, jak jí dělám já

Máte chuť na jídlo s vepřovým masem a spoustou zeleniny? Zkuste tuto čínu. Maso den předem namarinujete. Druhý den ho osmažíte a smícháte s dokřupava osmaženou červenou paprikou, zelím, pórkem, kedlubnou, květákem, cibulí a česnekem.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby marinování

65 min (35 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby marinování)

7. 3. 2009 16:36

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 685 kJ / 881 kcal
Bílkoviny120,80 g
Tuky24,44 g
Vláknina9,16 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 8,89 g
Sůl22,06 g
Sacharidy41,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžete orestovat i jinou zeleninu podle své chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

misula29

29. 11. 2020 14:12

Recept mi posloužil jako inspirace, trošku jsem improvizovala podle dostupné zeleniny a s hranolkami fajn oběd. Jen se mi ta škrobová marináda tentokrát docela chytala na pánev. Takže místo přidání zeleniny k masu jsem maso přidala do pánve k zelenině a bylo po problému:-Q

Bibinka Bibinka

15. 7. 2013 13:15

planeta: Ivanko, to jsi mě potěšila, díky:yes:

planeta

15. 7. 2013 12:57

u nás oblíbená:yes::yes:

Bibinka Bibinka

10. 2. 2012 15:58

Gabri: Gabri, děkuji vám za pochvalu, která mě opravdu hodně potěšila:yes:;-)

Gabri

10. 2. 2012 15:44

:yes::yes:Dělám ji podobně-ingredience dávám ty samé, akorát jsem vždy s masem nakládal rovnou i tu zeleninu, ale takhle se mi to zda rozmanitější a nedojde ke smychání všech chutí do sebe. Děkuji a chválím Gabri:yes::yes:

olinka

13. 9. 2010 11:43

super:-p:yes:

ivan

23. 1. 2010 13:12

vidím,že jsou tady samé ženy tak se přidám,maso je na zítra v lednici naložené tak uvidíme co řekne babička ;-(

Bibinka Bibinka

4. 11. 2009 12:17

Tak jdu na ní, přišla chuť;-) a dneska tam dám i hlívu ústřičnou

KrnaZuzka KrnaZuzka

3. 8. 2009 12:14

:yes:Recept jsem vyzkoušela, čína byla výborná, přidala jsem houbu Jidášovo ucho a nemělo to chybu:-p. dávám bodík:-D

Bibinka Bibinka

8. 7. 2009 16:30

Teda Mílo, to jsi mě velmi, ale velmi potěšil(a) a mám z toho ohromnou radost, že chutnalo;-)Díky:-!

Mila

8. 7. 2009 12:42

Nej recept na čínu - bravo :yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

19. 3. 2009 21:04

Ivčo, díky za pochvalu i bodík a zároveň se omlouvám, že píšu až dnes-nějak mi tvůj komentář utekl. O výkendu napíšu!;-)

Ivana79 Ivana79

17. 3. 2009 14:24

Bibi,marinádu robím rovnako,len bez vajca.Zeleninu používam akúkolvek,akú mám práve doma,alebo v záhradke ;-) ale včera som prvý krát kúpila mrazenú zeleninu "Čína" a skúsila to s ňou a bolo to výborné a hotové za 10 minút.Máš bod :-))

Jikotka Jikotka

7. 3. 2009 18:06

Já dělám čínu podobně,zeleninu můžu v každé podobě,ale musí být s masem:-!:-!:-D.Kdybych ji jedla bez masa dopadla bych jako Janka ;-(:-*

Bibinka Bibinka

7. 3. 2009 17:57

Jani, to je na každým jak to udělá, já mám kamarádku a ta to dělá jako ty a přitom má zeleninu ráda, ale na číně jí nechutná. Já sice nechápu, ale proti gustu.....a ty, když si jí přejedená, až ti leze krkem, to se vůůůbec nedivím.:-D;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čína čína z vepřového masa se zeleninou recept na čínu čína z vepřového masa čína recept veprova cina jak udělat čínu výborná čína vepřová čína recept vepřové maso na čínu recept vyborna cina recepty na čínu recept na vybornou čínu jak na cinu recept na čínu z vepřového masa jak uvarit cinu vepřové maso čína připrava činy čína z vepřoveho čína z vepřového masa recept

Suroviny: maso vepřové, vejce, cukr, omáčka sojová, maggi, omáčka worcesterová, solamyl, vegeta, olej olivový, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, pórek, květák, kedlubna, zelí hlávkové, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Čína, jak jí dělám já

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6Dr