Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované švestky na grilu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 8. 2014 20:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 533 kJ / 605 kcal
Bílkoviny2,37 g
Tuky0,48 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy97,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

zizala

25. 8. 2014 16:25

Já bych do švestek spíš vložila po jedné sloupnuté mandli nebo kostku sýra. Už jen proto, abych to koření z těch měkkých švestek pak nemusela dobývat. Ale proti gustu...

maris

25. 8. 2014 08:06

Tolik koření na dvanáct švestek si neumím představit ani já, ale když vám to tak chutná, tak proč ne...

Jana

25. 8. 2014 07:46

Navir....Presne tak si ,, lecim,, zub :-) ....pomaha !!!

:-)):-D:-))

JanaDorazinova

24. 8. 2014 23:42

Je třeba vyzkoušet, uvidíme.;-)

spagetka

24. 8. 2014 22:02

Coleta: No jo, jenže ve víně jak známo vývarem se ztrácí jejich síla, jsou jemnější. Vyzkoušej, tahle diskuze nemá cenu. Fakt.

Navir

24. 8. 2014 22:02

Coleta::-D:-D:-D Jste se, děvčata, rozhodly dneska Spagetku ukamenovat, co:-?:-D:-D:-D

spagetka

24. 8. 2014 22:01

Frantiska: Nikoli píšu: " do vína rozdrtíme po 8 kusech hřebíčku a badyánu", tudíž mi zbude 12 kusů, které vložím do 12 kusů švestek. Ono, když rozdrtím těch 8 kusů, tak víc než jeden do každé z 12 švestek asi nenacpu, že? Ale budiž, napíšu srozumitelněji

Coleta

24. 8. 2014 21:57

spagetka:No a celkem je to pořád 20 hřebíčků na 12 švestek, ne? 12 jich máš ve 12 švestkách a 8 roztlučených ve víně s 12 švestkama. Co jako blbě čtu? :-D

Frantiska

24. 8. 2014 21:56

spagetka: Jsem zmatena, v receptu se píše: Švestky nakrojíme tak, aby šla vyndat pecka, ale aby švestka zůstala v celku. Do každé švestky dáme hřebíček a badyán. A v komentáři píšeš, ze jeden hřebíček a jeden badyán rozdrtit a dat do všech 12ti švestek. A v surovinych je 20 kusu koreni od každého.

Navir

24. 8. 2014 21:48

Holky, nehádejte so o hřebíčku, mám ho v děravým zubu už 3 týdny, je to úúúúžasný analgetikum - super :yes: Ve čtvrtek to uzemní zubař, ale všem, koho bolí zub, vřele doporučuji :yes::-D

spagetka

24. 8. 2014 21:48

Coleta: Sorry, blbě čteš - do 12 švestek po 1 hřebíčku a 1 plátku badyánu. Zbývá 8, které rozdrtíš a přidáš do vína. Už chápeš?

Coleta

24. 8. 2014 21:44

danielle72:Promiň, ale tady mi to přijde škoda surovin. Vím, co udělají tři hřebíčky, když dám do jablečného vařeného kompotu. A 20 hřebíčků na 12 švestek? Navařila a napekla jsem toho už dost, takže usuzuji, že to musí být velmi hořké.

danielle72

24. 8. 2014 21:34

Coleta: Já bych nejdřív vyzkoušela a ochutnala ;-)

spagetka

24. 8. 2014 21:31

Coleta: Chuť se neztratila, švestky bylo náááramně cítit

Coleta

24. 8. 2014 21:26

magdalenka:Přijde mi, že se v tom musí ztratit ta chuť švestek a je to jen hřebíčkové. Čekala bych, že u svěstek budou převažovat švestky a ne hřebíček. Ještě si to dovedu představit, u velkých tzv. jugoslávských švestek, ale tady jsou to ty klasické české.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jugoslávská švestka svestky na grilu marinované švestky svestka jugoslavska svestky na gril jak rozdrtit švestky recept na víno ze švestek jugoslavske svestky svestka na gril švestky na grily recepty na švestky švestka na grilu švestky + koření marynovane švestky velke švestky recept marinovane svestky grilované švestky kompot z jugoslávských švestek recepty švestky velké svestky jugoslávská

Suroviny: švestky, koření hřebíček, badyán, kůra citronová, med, víno červené suché

TopRecepty.cz

Marinované švestky na grilu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVWn