Kysané červené zelí mistra kuchaře
Kysané červené zelí má nejen nádhernou barvu, ale především mnoho pozitivního pro vaše zdraví. Recept je pouze z pár surovin a hotové kysané zelí můžete po pár dnech fermentace jíst samotné, nebo ho připravit ke kachně a knedlíkům.
Suroviny pro 1
6-8 sklenic
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 211 kJ / 2 680 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 84,00 g | 
| Tuky | 12,40 g | 
| Vláknina | 170,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 61,68 g | 
| Sůl | 150,00 g | 
| Sacharidy | 490,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Zelí nakrouháme nebo nakrájíme, smícháme s cibulí a kořením.
	Krok 2: Naplníme sklenice, zavíčkujeme  a necháme na teplém místě 3-4 týdny kysat.
	Krok 3: Voda bude vytékat, což je správné. Pokud bude víčko nafouklé, nechat v klidu na plechu, dokud víčka sama nesplasknou.
Zveřejněno 22. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kysané červené zelí mistra kuchaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVw3
Moje poznámka
					
				
Kysané červené zelí mistra kuchaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVw3
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 37 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 43 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 5 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 7 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							cervene kysane zeli, 
						
						
							kysané červené zelí, 
						
						
							kysané červené zelí recept, 
						
						
							recept na kysané červené zelí, 
						
						
							červené zelí kysané, 
						
						
							jak uvařit červené kysané zelí, 
						
						
							kysané červené zelí recepty, 
						
						
							červené kysané zelí recept, 
						
						
							recept kysane cervene zeli, 
						
						
							červené zelí kysané recept, 
						
						
							kysané zelí recept, 
						
						
							kysane zeli červene, 
						
						
							červené kysané zelí recepty, 
						
						
							červené zelí ze sklenice, 
						
						
							domácí červené zelí, 
						
						
							kysané červené zelí příprava, 
						
						
							zavařování červeného zelí, 
						
						
							jak uskladnit kysané zelí, 
						
						
							červené zelí, 
						
						
							nakladane červene zeli
						
					
						Suroviny:
						
							zelí červené, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							pepř celý
						
					
	
			
	
Komentáře (4)
Já vím, že tobě je to jasné, ale jsou kuchaři, kteří začínají. Zkus to nějak doplnit.
Foto dát nemůžeš? není to povinné, jen se ptám.
Jo a přendala jsem to do kategorie Zavařování, v zelenině to asi nikdo hledat nebude